- Konu Sahibi benkahvecanavari
Merhaba herkese, uyeligim yetmedigi icin sanirim cinsellik bolumunu kullanamadigim icin burayi kullaniyorum, anlatacaklarim da dert sayilir :) Simdiden yanlis yere konu actigim icin yoneticilerden cok ozur diliyorum. Yurtdisinda tek basima yasamaktayim, okumak icin geldim yas 23. 19 Aralikta yuzeysel bir cinsel birlikteligim oldu, ne benim ne de partnerimin ic camasiri yoktu, tamamen kontrollu bir bicimde disariya bosalma oldu ama ben bakire olunmasina ragmen zevk suyu diye tabir edilen meniden de hamile kalinabilecegini okudum. 19unda birlikte olduktan sonra 20sinde adet oldum ve adetimi engellememesi acisindan ertesi gun hapi almadim cunku adetimin olacagini biliyordum. Yine de buna guvenerek birsey yasanmadi tamamen ekstrem gelisen birseydi. Neyse 20sinde olduktan sonra 24unde kanamam tamamen bitti fakat simdi kasiklarimda agridan baska herhangi bir etki yok, zaten cok arastirdim bu kadar kisa sure icinde belirti gostermeyecegini biliyorum. Kendi kadın dogum doktorumu aradigimda mumkun degil demisti ama bu tarz olaylar yasayan mevcut. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi ve bana deneyimlerinizi anlatmanizi rica ediyorum lutfen.