Cinsellik mevzusu

şimdi siz bakiremisiniz? bunca yaptığınız şeye rağmen bakiresiniz yani?
yanlış anlaşılmasın, ne yaptığınız ve ne yapacağınız sizi alakadar eder. ama şu her haltı yiyipte bakireyim safsatasını bırakın lütfen.
evet bekaretin o "zar" denen yapı ile alakası olmadığının canlı bir kanıtısınız.

Kimin neyi nasıl yaşadığı sizi neden ilgilendiriyor ki? Belki bekaretle hiç ilgisi yok bu şekilde yaşamasının. Belki korkuyor, belki hazır hissetmiyor, belki de bu erkek arkadaşıyla bu kadarını yapmak istiyor. Bu şekilde yargılama hakkını nasıl buluyorsunuz.

e o zaman hic hamile kalmazsin ki. Birlesme olacak rahme sperm gidecek, yumurtlama donemin olacak, dollenme olacak. Uzun iş yani.

Evet farkindayim baya uzun bir surec. Yine de sag kasigimda biraz agri hissettigim icin kuruntu yapmis olabilirim. Ic camasirimi da sık sık kontrol ediyorum, normal akintidan baska birsey yok. O akintida bende cok sık olan birsey ama yumurtlama donemiyle mi alakali bilmiyorum. Adetim bittikten sonra hemen akinti basladi fakat yumurtlama gunume daha var anlamadim acikcasi o akinti sadece yumurtalama donemlerinde mi olur yoksa her zaman olmasi normal midir diye.

Merhabalar, size gayet saygi cercevesi icinde dusuncelerimi aciklayacagim. Benim icin zaten bekaret onemli birsey degil, her halt dediginiz sey insan dogasi icin normal bir durum ve ben her insanin cinselligini yasamasi taraftariyim. "Bakireyim" diye ortaliklarda dolasmiyorum, bunun arkasina saklanmiyorum ya da kullanmiyorum. 23 yasindayim ve cinsellikte bildiklerim de var bilmediklerim de, buradaki arkadaslardan yardimda alacagim, elestiri de, bu cok normal. Lutfen sizden ricam bu konuyu uzatmamaniz, dusuncelerime saygı gostermeniz. Yardim alacagima inaniyorum eger bu konu uzarsa konum kilitlenme safhasina gelebilir. Size de saygi duyuyorum. Sevgiler
bende size saygı duyuyorum, saygısızlık yapmak haddim değil. sizin için bekaret önemli değil, ama umarım evlenirkende bekaret benim için önemli değil diyen bir eş ile olursunuz. amacım asla ayıplamak falan değil, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim.
ve her ne kadar istatistiklerde bu şekilde hamile kalma vakası var isede muhtemelen hamile değilsiniz rahat olun. elbette kan testi kesin çözüm.

Kimin neyi nasıl yaşadığı sizi neden ilgilendiriyor ki? Belki bekaretle hiç ilgisi yok bu şekilde yaşamasının. Belki korkuyor, belki hazır hissetmiyor, belki de bu erkek arkadaşıyla bu kadarını yapmak istiyor. Bu şekilde yargılama hakkını nasıl buluyorsunuz.

Dusunceme saygi gosterdiginiz ve beni yargilamadiginiz icin cok tesekkur ederim ama konunun uzamasindan cok korkuyorum. Bu mevzular ezelden beri kanayan bir yaradir gozumde :) Kendimi cinsellik acisindan hazir hissediyorum tabiiki ve bu surecler icerisinde yasananlar konusunda henuz bir bilgim olmadigi icin herkesten yardim, fikir, oneri almaya ozen gosteriyorum. Arkadasinda bana bu sekilde yazmasi problem degil, onun dusuncesidir.

bende size saygı duyuyorum, saygısızlık yapmak haddim değil. sizin için bekaret önemli değil, ama umarım evlenirkende bekaret benim için önemli değil diyen bir eş ile olursunuz. amacım asla ayıplamak falan değil, yanlış anlaşıldıysamda özür dilerim.
ve her ne kadar istatistiklerde bu şekilde hamile kalma vakası var isede muhtemelen hamile değilsiniz rahat olun. elbette kan testi kesin çözüm.

Problem degil, ilk mesajiniz ile son mesajiniz arasindaki tavir degisikliginiz icin tesekkur ederim. :) Konu evlilige, ese dosta gelirse cikamayiz bu isin icinden... Tesekkur ederim.

Hamile değilsiniz.
Muhtemelen kasık ağrınızın sebebi ya üşütme ya da enfeksiyon olabilir.
Ayrıca lütfen kondom kullanın.
Tek riskiniz gebelik değil
Hastalıklara karşı da korunun ;)

Merhabalar, henuz bilmiyorum inanin. Psikolojik olarak bu durumu baya kafaya takmis durumdayim, kan testi isini bilmiyorum ama evde gebelik testini deneyecegim. Ertesi gun hapi da almadim adetimi etkilememesi icin, ne yapilir bilemedim cunku megerse kanama da yaparmis o haplar, yeni ogrendim

Hamile değilsiniz.
Muhtemelen kasık ağrınızın sebebi ya üşütme ya da enfeksiyon olabilir.
Ayrıca lütfen kondom kullanın.
Tek riskiniz gebelik değil
Hastalıklara karşı da korunun :KK66:

Merhabalar, ne kadar kibar yorum birakmissiniz. Tesekkur ederim, bulundugum ortam soguktu evet bende sabah bunu dusundum belkide usutmusumdur diye. Cunku herhangi bir belirti yok, belki de erken oldugu icin yok, bilemedim gercekten. Bundan sonra kesinlikle daha dikkatli olacagim.

Merhabalar, henuz bilmiyorum inanin. Psikolojik olarak bu durumu baya kafaya takmis durumdayim, kan testi isini bilmiyorum ama evde gebelik testini deneyecegim. Ertesi gun hapi da almadim adetimi etkilememesi icin, ne yapilir bilemedim cunku megerse kanama da yaparmis o haplar, yeni ogrendim

ihtimali yok eden emareler

adet olmuşsunuz..üstüne görme çok çok düşük bir ihtimal

boşalma olmamış içinize..inanın aylardır boşaltıyoruz olmadı

stres yaptın kafaya taktın o da agrı yapar psikolojik hepsi

Biliyorum, tesekkur ederim. Yapmayi planliyorum fakat benim anlayamadigim adet zamani yumurtaliklarin dokulmesidir, bu sure icerisinde yumurtlama durumu olmayacagini okudum fakat istisnalarda mevcut.
Ben yanlis bilmiyorsam grc yumurtlama olabilir. Icin rahat etsin kan ver olsun bitsin :)

ihtimali yok eden emareler

adet olmuşsunuz..üstüne görme çok çok düşük bir ihtimal

boşalma olmamış içinize..inanın aylardır boşaltıyoruz olmadı

stres yaptın kafaya taktın o da agrı yapar psikolojik hepsi

Ustune gorme ve adet arasindaki farki da arastirdim baya, biliyorum. Benimkisi cok yogundu ve cok fazla geldi, adetti yani, sonraki gunlerde azalmaya basladi, bu sure icerisinde ustune gorme de adetle bir gelir mi ya da adetliyken ustune gorme olur mu bir bilgim yok. Benim adetim zaten 24unde bitti dedim ama 23unde kahverengi akintilar ile yavastan bitmisti, hep oyle olur 1 gun oncesinden biter yine de ben 1 gun daha tamamen temizlenmesi acisindan bekler emin olmak isterim. Allah bebis isteyen herkese nasip etsin.

Back
X