Cinsellik mevzusu

Offf şimdi seni ne taşlarlar:)
Cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni...
Sorunun cevabına gelincee...
Endise edecek birsey yok..
Yaşam tarzın hakkında yorum yapmakta kimseye düşmez ayrıca...
Korun! Kendin ve toplum icin :)

Hamile olduğunuzu düşünmüyorum,meni vajinaya girmediyse eğer böyle bir ihtimal yok,lakin sorun burda oluyor,o hararetle girip girmediğini hatırlamıyor insan :deli:
Kendinizi kasmayın,içiniz rahat etsin istiyorsaniz yine de test yaptirin.
Bu arada konuya verdiğiniz olgun kendini bilen cevaplarınıza bayıldım.
Keşke herkesle böyle seviyeli tartışabilsek :)

Offf şimdi seni ne taşlarlar:)
Cesaretinden dolayi tebrik ediyorum seni...
Sorunun cevabına gelincee...
Endise edecek birsey yok..
Yaşam tarzın hakkında yorum yapmakta kimseye düşmez ayrıca...
Korun! Kendin ve toplum icin :)

Tatli mesajlariniz icin coookk tesekkur ederim :) Elimden geleni yapacagim, cok sey ogrendim desek yeridir.

Niyeyse ne zaman sürtünme ya da bu şekilde konu açılsa, yargılamak, dalga geçmek için sıraya giriyor insanlar..
Kimseye namus kavramı sorulmuyor. Sorunun cevabını verin ya da vermeyin. Yargılamak kimseye düşmez..

Konuya gelince de hamilelik imkansız bu durumda..

Korkuyorsanız yapmayın bi işi bekarken arkadaş
Yaşarken sizden mutlusu yok ağlarken de millet çeksin ne güzel .
Kaldıramayacagınız risklere ne gerek var
Bakireliğide sadece biyolojik bisey gibi hissedip kendinizi kandırmayın artık .

Niyeyse ne zaman sürtünme ya da bu şekilde konu açılsa, yargılamak, dalga geçmek için sıraya giriyor insanlar..
Kimseye namus kavramı sorulmuyor. Sorunun cevabını verin ya da vermeyin. Yargılamak kimseye düşmez..

Konuya gelince de hamilelik imkansız bu durumda..

Tesekkur ederim, soylenen olumlu olumsuz herseyden kendime pay cikartmaya calisiyorum elbette ama yargilayici mesajlari kabul etmiyorum zaten cunku dedigim gibi yasam tarzim beni ilgilendirir, kararlarim bana aittir, kimsenin dusuncesine ket vuramam bir bildigi elbette vardir ama kimsenin benim bekaretim hakkinda karar vermesinin taraftari zaten degilim. Konunun basindan beri amacimi vurguladim yine vurguluyorum, ogrenmem gerekenleri bilmek istiyorum, cunku burada anne olan ve ya aday olan cok kadin arkadasimiz var ve eminim bambaska deneyimler ve bulgular yasamislardir. Tesekkur ederim seviyeli yorumlariniz icin, dusuncelerini aktaran tum arkadaslarima da saygisizligim olduysa ozur dilerim.

Korkuyorsanız yapmayın bi işi bekarken arkadaş
Yaşarken sizden mutlusu yok ağlarken de millet çeksin ne güzel .
Kaldıramayacagınız risklere ne gerek var
Bakireliğide sadece biyolojik bisey gibi hissedip kendinizi kandırmayın artık .

Merhabalar, korkum yok, sadece boyle birseyin mumkun olup olmayacagi konusunda bilgi alabilmek amaciyla burdayim. Basima yanlis birsey gelse neden millet ceksin, onu anlayamadim? Ceken ben olacagim tabiikide... Bekaret konusunda yorum yok! Tesekkur ederim hersey icin :)

Merhabalar, korkum yok, sadece boyle birseyin mumkun olup olmayacagi konusunda bilgi alabilmek amaciyla burdayim. Basima yanlis birsey gelse neden millet ceksin, onu anlayamadim? Ceken ben olacagim tabiikide... Bekaret konusunda yorum yok! Tesekkur ederim hersey icin :)
Peki, şayet annelik durumunuz bi gün olursa simdiden tebrik ediyorum;)

Böyle bir ilişki yaşayarak iyi mi yaptım kötü mü yaptım diye sorulmuyor sizlere arkadaşlar sakin olun.Sonucu hakkında fikrinizi ve tecrübenizi paylaşmanızı istiyor.Ben böylesine yaşanan ilişkiyi tasvip ederim etmem ya da siz tasvip edersiniz ya da etmezsiniz o bizim sorunumuz ders vermek zorunda hissetmeyin kendinizi öyle bir zorunluluk yok rahat olun.Sakin sakin

şimdi siz bakiremisiniz? bunca yaptığınız şeye rağmen bakiresiniz yani?
yanlış anlaşılmasın, ne yaptığınız ve ne yapacağınız sizi alakadar eder. ama şu her haltı yiyipte bakireyim safsatasını bırakın lütfen.
evet bekaretin o "zar" denen yapı ile alakası olmadığının canlı bir kanıtısınız.
hımm. Bakirelik kimseyle yakınlaşmamak öpşşmemek mi acaba zardan ibaret değilse.. ilginç. Bence bekaret diye bir şey ykk ne kadında ne erkekte.

Konu sahibi, kondomla korunan bi kadının hamile kalma olasılığı ve senin hamile kalma olasılığın eşit bana göre :) yani o risk her zaman var. Umarım değilsindir

Ya bu efsane hamile kalma hikayelerini kim anlatiyor da bu kizlarin psikolojisini bozuyor ya :sinirli:
bu arada tek bir ertesi gun hapi butun hormonlari bozuyor. Ben kullandim hic tavsiye etmem.

Back
X