Cinsellik mevzusu

Ben boyle kibar anlatan ve soran baska uye gormedim :)
Ihtimalleri dusunerek hareket etmelisin mesela hamile kalirsan aldirirmisin cevap evetse aldirmak bir korunma yontemi degil.Bu cevaba gore dikkatli ol.

Sevisseniz dahi prezervatifi kullanin her iki taraf icin bulasici hastalik tasima riski azalir.

Hem bekaresşm hem dışarda boşaldı diyorsun hamile miyim diyorsun. Hayır değilsin olamazsın, Yok öyle bir şey.

Merhabalar, deneyim derken ozelinizden bahsetmedigimi anlayacak yasta oldugunuza inaniyorum. Burada bu tarz birsey yasayan ve iler ki safhalarda neler yasayan bekar ve ya evli arkadaslarima soruyorum. Sevgiler
Özelden kastım kendi özelim değildi! Neyse 1.çok yüzeysel bir sevişme diyorsunuz.Hamile olma ihtimalin az.
2.Bakireyim diyorsunuz.Yani tam bir birleşme söz konusu değil.Hamile olma ihtimaliniz çok az.
3.Adet oldum ertesi gün diyorsunuz.Hamile olma ihtimaliniz çok çok çok az.
Bu 3 maddedeki imkansızlığın farkına varıp rahat bir nefes almanızı tavsiye ederim.

Hicbir üyeye gülmeyeyim diyorum dalga geçmeyeyim diyorum ama 23 yaşındasınız el insaf. Bakiresiniz. Sadece sürtünme ile ilişki. Ertesi gün adet olmuşsunuz. Hamilesin canım tabi evet!
O zevk suyundaki 2-3 sperm 18-20 cm vajinayı yüzecek sonra rahim ağzını geçecek 3 cm ortalama, sonra rahimi aşıp tüplerdeki ölmüş yumurtaya gidecek( yumurta ömrü maksimum 24 saat olsa adetten 14 gün önce yumurtalandigina göre o yumurtanın döllenme ihtimali yok) dölleyecek, zaten adetle tüm rahim duvarı yıkılmış o ölü yumurta da dışarı akmış velhasıl akmasa bir sonraki dongude rahim duvarinin dollenmeyi kabul edeceği kalınlığı da yok. Şuan üşenmeyip yazdığıma şaşırıyorum.

şimdi siz bakiremisiniz? bunca yaptığınız şeye rağmen bakiresiniz yani?
yanlış anlaşılmasın, ne yaptığınız ve ne yapacağınız sizi alakadar eder. ama şu her haltı yiyipte bakireyim safsatasını bırakın lütfen.
evet bekaretin o "zar" denen yapı ile alakası olmadığının canlı bir kanıtısınız.

Pöf. Kız "bakireyim , temizim" mi diyor? Kızlık zarı hala onunla evet teknik olarak bakire. Seks mi yapmış sevişmiş sadece.

hımm. Bakirelik kimseyle yakınlaşmamak öpşşmemek mi acaba zardan ibaret değilse.. ilginç. Bence bekaret diye bir şey ykk ne kadında ne erkekte.

Konu sahibi, kondomla korunan bi kadının hamile kalma olasılığı ve senin hamile kalma olasılığın eşit bana göre :) yani o risk her zaman var. Umarım değilsindir

Işte benim Heramora'm :KK14:

Merhaba herkese, uyeligim yetmedigi icin sanirim cinsellik bolumunu kullanamadigim icin burayi kullaniyorum, anlatacaklarim da dert sayilir :) Simdiden yanlis yere konu actigim icin yoneticilerden cok ozur diliyorum. Yurtdisinda tek basima yasamaktayim, okumak icin geldim yas 23. 19 Aralikta yuzeysel bir cinsel birlikteligim oldu, ne benim ne de partnerimin ic camasiri yoktu, tamamen kontrollu bir bicimde disariya bosalma oldu ama ben bakire olunmasina ragmen zevk suyu diye tabir edilen meniden de hamile kalinabilecegini okudum. 19unda birlikte olduktan sonra 20sinde adet oldum ve adetimi engellememesi acisindan ertesi gun hapi almadim cunku adetimin olacagini biliyordum. Yine de buna guvenerek birsey yasanmadi tamamen ekstrem gelisen birseydi. Neyse 20sinde olduktan sonra 24unde kanamam tamamen bitti fakat simdi kasiklarimda agridan baska herhangi bir etki yok, zaten cok arastirdim bu kadar kisa sure icinde belirti gostermeyecegini biliyorum. Kendi kadın dogum doktorumu aradigimda mumkun degil demisti ama bu tarz olaylar yasayan mevcut. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi ve bana deneyimlerinizi anlatmanizi rica ediyorum lutfen.
Bu yedek hesabin mi?

Hicbir üyeye gülmeyeyim diyorum dalga geçmeyeyim diyorum ama 23 yaşındasınız el insaf. Bakiresiniz. Sadece sürtünme ile ilişki. Ertesi gün adet olmuşsunuz. Hamilesin canım tabi evet!
O zevk suyundaki 2-3 sperm 18-20 cm vajinayı yüzecek sonra rahim ağzını geçecek 3 cm ortalama, sonra rahimi aşıp tüplerdeki ölmüş yumurtaya gidecek( yumurta ömrü maksimum 24 saat olsa adetten 14 gün önce yumurtalandigina göre o yumurtanın döllenme ihtimali yok) dölleyecek, zaten adetle tüm rahim duvarı yıkılmış o ölü yumurta da dışarı akmış velhasıl akmasa bir sonraki dongude rahim duvarinin dollenmeyi kabul edeceği kalınlığı da yok. Şuan üşenmeyip yazdığıma şaşırıyorum.
ay bu neeee doktor musunuz :-)

Merhabalar, deneyim derken ozelinizden bahsetmedigimi anlayacak yasta oldugunuza inaniyorum. Burada bu tarz birsey yasayan ve iler ki safhalarda neler yasayan bekar ve ya evli arkadaslarima soruyorum. Sevgiler
Şimdi sen her işi bitirip niye kk hatunlarına atarlanıyorsun pardon da onu anlamadım ben te allahım ya

Merhaba herkese, uyeligim yetmedigi icin sanirim cinsellik bolumunu kullanamadigim icin burayi kullaniyorum, anlatacaklarim da dert sayilir :) Simdiden yanlis yere konu actigim icin yoneticilerden cok ozur diliyorum. Yurtdisinda tek basima yasamaktayim, okumak icin geldim yas 23. 19 Aralikta yuzeysel bir cinsel birlikteligim oldu, ne benim ne de partnerimin ic camasiri yoktu, tamamen kontrollu bir bicimde disariya bosalma oldu ama ben bakire olunmasina ragmen zevk suyu diye tabir edilen meniden de hamile kalinabilecegini okudum. 19unda birlikte olduktan sonra 20sinde adet oldum ve adetimi engellememesi acisindan ertesi gun hapi almadim cunku adetimin olacagini biliyordum. Yine de buna guvenerek birsey yasanmadi tamamen ekstrem gelisen birseydi. Neyse 20sinde olduktan sonra 24unde kanamam tamamen bitti fakat simdi kasiklarimda agridan baska herhangi bir etki yok, zaten cok arastirdim bu kadar kisa sure icinde belirti gostermeyecegini biliyorum. Kendi kadın dogum doktorumu aradigimda mumkun degil demisti ama bu tarz olaylar yasayan mevcut. Bu konu hakkindaki dusuncelerinizi ve bana deneyimlerinizi anlatmanizi rica ediyorum lutfen.
Ayy artık igrenıyorum böyle yapan insanlardan ... kardesım evlenın de yaşayın bunu . Hadi böyle bi halt yedin fellik fellik konu acmanın anlamı ne o an kafa nerdeydi

Ayy artık igrenıyorum böyle yapan insanlardan ... kardesım evlenın de yaşayın bunu . Hadi böyle bi halt yedin fellik fellik konu acmanın anlamı ne o an kafa nerdeydi
pardon da 23 yaşında bir insan size ne istediğini yapar ? bilinçsiz davranması , korunmaması kendisini ilgilendirir. size mi kaldı evlenmeden ilişki yaşamasını yargılamak ?

İgreniyorsaniz sizde evlenmeyin evliyseniz de seks yapmayın. Hayır kendi seksin bir sonucu ama seksten iğreniyor. Saka gibi.

Yüzeysel beraberlikteki boşalmayı da anlayamadım hiç yahu?
Erkeklerdeki bu iştah şaşırtıyor beni.:halay:

Canim merak etme ben de kasık agrisi cekiyordum senin gibi ilk kez yasadigim biseydi 3 kutu test bitirdim negatif. Korkma bisey olmaz. Ama yine de test yap icin rahatlasin

Back
X