Orgazm aşısı ne canım yaOrgazm aşısı daha önce duymamıştım bilgisi olan var mı hemen araştıracağım
Bilmiyorum ki bende konu sahibinden duydum araştırdım g noktasına iğne ile dolgu yapıp daha belirgin hale getiriliyormuş..Orgazm aşısı ne canım ya
EvlimisinKesinlikle daha şanslı 6 sene biriyle evli arkadaşım var sadece 2 kere olmuş düşün. Ama maalesef durum böyle ya da seni eliyle veya sürtme yoluyla orgazma ulaştırcak. ben öyle yapıyorum
Sebeb necanım bende aynı sekılde evlendiğimizden beri daha 1 kere bile içimdeyken orgazm olmadım. bu sadece sana özgü bi sorun değil kadınların yüzde 80 i bu sekılde
cok fazla masturbasyin olabilir. biraz ara verinMerhaba arkadaşlar
Üzüntü duyduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle, cinsel istekleri olan bir kadınım klitoristen zevk alıyorum bunda hiç bir sıkıntı yok fakat işin boyutu cinsel birleşmeye geldiğinde içime giren penisten yada vs. Hiç bir şekilde zevk almıyorum bunun sebebi ne olabilir?
Benimle aynı duyguları paylaşan kadınlar var mı aranızda?
G noktasına yapılan (Orgazm aşısı ) işe yarar mı? Bilemedim...
Bende de böyle. Tabi şimdi birleşemiyorum da. Yani önceden yapmama rağmen cinsel birleşme yaşayamamaya başladım ben de anlamıyorumMerhaba arkadaşlar
Üzüntü duyduğum bir konuyu paylaşmak istiyorum sizinle, cinsel istekleri olan bir kadınım klitoristen zevk alıyorum bunda hiç bir sıkıntı yok fakat işin boyutu cinsel birleşmeye geldiğinde içime giren penisten yada vs. Hiç bir şekilde zevk almıyorum bunun sebebi ne olabilir?
Benimle aynı duyguları paylaşan kadınlar var mı aranızda?
G noktasına yapılan (Orgazm aşısı ) işe yarar mı? Bilemedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?