Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsellik yetersiz. Ten uyumu yok. Boşanmalı mıyım?
Yok yok akılllı biri. Çok kitap okumuş. Kültürlü vb. Ama iş cinselliğe gelince yetenek yok. O konuda kendini geliştirememiş. Ha bir de ben üste çikinca orgazm olabiliyorum. Ama her zaman olmuyor tabii. Bazen de hadi tamam çok uzattın deyip, sıra bende diyor. Daha gelmedim desem de, başka zaman yaparsın diyor.
Benim de bu tarz bir arkadaşım olmuştu.ben kendi çapımda zevk almaya çalışırken o sadece beni bekleyip, hadi tamam sıra bende deyip birkaç dakika hareket edip boşalıyordu sonra.seks yapmayı hiç bilmeyen erkekler var gerçekten.
Yorumları okumadım doğrudan başlığa cevap veriyorum; evet boşanmalısınız.
Cinselliğin olmadığı, 5 saniyede boşalan, sevişirken ıslanmadığım adamla aynı evde ne yapacağım?
Çok da yapılacak bir şey yok. Adam bundan bir rahatsızlık duymuyor ki tedaviye yanaşsın. Boşan boşanma demek bizim haddimize değil ama her şey bırakıp yeni bir hayata adapte olabilecek misiniz onun da kararı size kalıyor