• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik YOK.muhabbet yok.ilgi saygı sevgi yok.bu evlilik yururmu

Masavekocaayi

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2016
116
23
18
41
Iki mükemmel ev arkadaşıyiz...gorenler ozeniyor..rahatmi batıyor ne diyorum bazan...bir çocuğum var 6 yasinda..evde hep yalnızım otel gibi kullanan bir koca.harcamama karışmaz gezmeme tozmama karışmaz ...yatak olayimizhiç yok...col güzel oldugumu soylerler ama benim özgüven bitmiş..sadece hakaret eder kavga edince ağza alınmayacak küfürler eder şiddet yok günü birlik aldatmalari olur etraftan duyarim canimi acitarak söylerler...susarim..hep sustum...kacga etmemek için...cocugum çok düşkün babaya...sinirliyim hep gerginim...mutsuzum ayrılmak istoyorum ama evladıma kiyamiyorum...cunku ben hepnsustugum için gayet huzurlu bu evliligimiz var hiç kavgamiz olmaz ama ben mutsuzum..tum evlilikler boylemi

Cinselik yok, aldatma var, siddet yok, hakaret var, mutluluk yok ama huzur (!) var. Evli degilim ama tüm evliliklerin böyle oldugu falan yok. Sevgi ve saygi olmayan bir evlilik sanirim sizinki Allah yardimciniz olsun

Iki mükemmel ev arkadaşıyiz...gorenler ozeniyor..rahatmi batıyor ne diyorum bazan...bir çocuğum var 6 yasinda..evde hep yalnızım otel gibi kullanan bir koca.harcamama karışmaz gezmeme tozmama karışmaz ...yatak olayimizhiç yok...col güzel oldugumu soylerler ama benim özgüven bitmiş..sadece hakaret eder kavga edince ağza alınmayacak küfürler eder şiddet yok günü birlik aldatmalari olur etraftan duyarim canimi acitarak söylerler...susarim..hep sustum...kacga etmemek için...cocugum çok düşkün babaya...sinirliyim hep gerginim...mutsuzum ayrılmak istoyorum ama evladıma kiyamiyorum...cunku ben hepnsustugum için gayet huzurlu bu evliligimiz var hiç kavgamiz olmaz ama ben mutsuzum..tum evlilikler boylemi

Bosanman evladin icin daha hayirli. Suan kucuk belki anlamaz ama buyudugunde bosanmadigin her gun icin senden nefret edebilir.

tüm evlilikler böyle olabilir mi sence?
her evlilikte az çok sorunlar yaşanır elbette.
ancak siz pek çok şeyi tüketmişsiniz.
ve de paylaşımınız hiç yok eş olarak.
kaç yaşındasın?
çalışıyormusun?

Hayır tüm evlilikler boyle değil dediğiniz gibi ev arkadasisiniz dicem de ev arkadaşları hakaret edemez saygı duymak zorunda birbirine

Her evlilikte problem var bence kimi yansıtmıyor kimi önemsemiyor eğer evliliğindeki artılar sana yetiyorsa çocuğun için evli kalmak bir seçenek ama aldatılmak bunun yüzüne söylenmesi çok yıpratıcı Nasıl kaldırıyorsun seninle birlikte olmayan Ada'm neden zina peşinde koşuyor çok şaşırdım peki senin bildiğini biliyor mu kaçamaklarını

Rahat batması mı?

Arkadaşım adam düzenli olarak aldatıyormuş zaten. Evladınıza mutsuz bir annenin de faydası olmaz, bunu da bir düşünün.

elbette tüm evlilikler böyle değil. çocuğun mutsuz bir anneyle, mutsuz bir aile ortamında daha mı iyi büyüyecek sanıyorsun? boşanmak için çok geçerli sebeplerin var...

Allah yardımcın olsun çok zor bir durum.. şimdi herkes boşan bırak gitsin önüne bak diycek sana ama sen evladım için katlanıyorum demişsin ya içimi parçaladın, ahh bu evlatlar olsa bir dert olmasa bir dert. inşallah en kısa zamanda huzuru bulursun :(

Beraber arkadaslarla takılırken mutlaka bununcaplinliklaruni anlatıp benim canımı acitiyorlar onun arladaslarinin eşleri yapıyor bunu kiskanmiyorum çünkü sevmiyorum...ama son zamanlarda şunu farkettim kafaya takmiyormusgibi gorunuyorum ama takiyorum gururum rencide oldukça suskunlugum ve ofkem artiyor ben sustukca o umursamadigimi problem olmadığını sanıyor...belki kendini affettirmeye çalışıyor ama ben soğudum yatakları ayirdim..suan buraya yazacak gücüm bile yok evladim bana diyor Ki senden korkuyorum hiç gulmuyorsun..ve 30 yasindayim...omrum gec

boşan asla cocugu bahene etme.o yine babası görecek elbet. ama göz göre göre aldatacak beni cınselık yok hakaret ediyor ne diye duruyorsunuz

Beraber arkadaslarla takılırken mutlaka bununcaplinliklaruni anlatıp benim canımı acitiyorlar onun arladaslarinin eşleri yapıyor bunu kiskanmiyorum çünkü sevmiyorum...ama son zamanlarda şunu farkettim kafaya takmiyormusgibi gorunuyorum ama takiyorum gururum rencide oldukça suskunlugum ve ofkem artiyor ben sustukca o umursamadigimi problem olmadığını sanıyor...belki kendini affettirmeye çalışıyor ama ben soğudum yatakları ayirdim..suan buraya yazacak gücüm bile yok evladim bana diyor Ki senden korkuyorum hiç gulmuyorsun..ve 30 yasindayim...omrum gec
boşan başka caresi yok

Dayanılacak çile değil bari dayanmayı seçtiniz alın karşınıza adam akıllı konuşun konuşamıyor musunuz mektup yazın tüm içinizden geçenleri anlatın böyle yaparak dert sahibi olursunuz benden söylemesi...

Ben mutsuzum ve soğudum adamdan sadece susuyorum.odaviyice lackalasti...bir kadın nasıl bu kadar düşer ışte buna örnek benim...insan bile değilim...

Ama bu evlilik değil ki. yazık etmeyin kendinize

Back
X