• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsellik YOK.muhabbet yok.ilgi saygı sevgi yok.bu evlilik yururmu

Korkak biri hiç degilim aksine çok güçlüyüm tek sebeb evladım.. şu an şu dakika boşansam umurumda bile olmaz...sosyal hayatım param var ama evladım çok icerluyor

Korkak biri hiç degilim aksine çok güçlüyüm tek sebeb evladım.. şu an şu dakika boşansam umurumda bile olmaz...sosyal hayatım param var ama evladım çok icerluyor
mutsuz bir anneden ıyıdır. evladınıda bahane etme boşuna. konu acıyorsunuz hep aynı. bolancaksan boşan boşanmıcaksan cek ozamen ne dıyelım

Yaa yapmayın allah aşkına bırakın şu mazeret üretmeleri asıl evladın için mutlu olmalısın bak çocuk korkuyorum, senden demiş sana, hiç gülmüyorsun demiş boşanmamak için çocuklar bahane değil kaldıki sizin oğlunuz çok ta küçük değil oğlunuzla babası olmadan da çok mutlu olabilirisniz.

Bnce dua edin rabbimden hayirlisini isteyin muhakak ki hayirlisini kalbinize sindirecktir....

Bence dalga geciyorsunuz. Zira gercek olamaz.
Evladinizin ahlaki bozuluyor boyle bir adamin yaninda, farkinda degil misiniz?

Işte beni durdurandabu adam mükemmel bir baba..sakin uyumlu ne istesek tamam diyen iyi bir ev arkadaşı saatlerce evladıyla oyun oynar onunla vakit gecirir...ama ben yalnizim

benim param olcak kocamdan dayak yiyeceğim sonra hiç bişey yapmıcam bende evde beklicem öyle mi??

işi gücü olmayan anneler bile bu durumu sındırmezken herseye ragmen s... çekerken sendeki resmen tecavuzcusune aşık kadın sendromu? bana bahane gıbı geldi..iyi misin sen?yazık gunah snaa ya

Evladına kıyamayan bir annecik daha.

Bol aldatmalı evliliğinde hakaret var ama kavga yok. Huzur var.
Biri bana huzur nedir tanımlasın lütfen.

Arkadaşım sen yürüsün dersen bu evlilik yürür tabii neden yürümesin?

Yarın evladınız büyüdüğünde size söyledikleri gibi, babasının evliyken başka insanlarla ilişkisi olduğunu söylediklerinde, çocuğunuza aldatmanın normal olmadığını söyleyin bakalım, inanacak mı ?
Aldatılmayı kabul gören bir kadın olarak rol model olacaksınız.

Eee bozuk aile yapısında, çarpık zihniyetli çocuklar yetişme ihtimali, yetişmemesinden daha yüksek bir ihtimal.

Evladınız erkekse evlendiğinde eşini aldatmayı normal görebilir.
Kız ise "aldatılmam normal, kötü olsa annem neden izin versin" diyebilir.

Back
X