Cinsellik yoook,Temizlik var .Bir bakar mısınız?

CuteMom

Dünya vazgeçenleri değil,azmedenleri hatırlar
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2008
45.779
24.642
398
Bu aksam karşınızda temizlikçi kimliğimle yer aliyorum.
Mutfak fayans aralarimin sarardigini düşünüyorum. Camasir sulu cifle filan temizliyorum bazen yağ sokucu .

şimdi temizliğe verdim kendimi ama hep ayni yerdeyim arkadaş sararmış gibi. Uzaktan bakiyorum sari, açı degistiriyorum beyaz. Bi baksaniz şunlara. Şu garibana bi oneride bulunun yer fayanslarini temizledigimi o şeyle olurmu bunlar ? Fayanslar cam buarada

Eklentiler

• 20141218_205635.webp
    20141218_205635.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 463
  • 20141218_205629.webp
    20141218_205629.webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 434
Aradaki derz tam beyaz değil canım. Ne kadar temizlesen de rengi öyledir onun. Fazla yorma kendini.

Sihirli sıvı ile denesen çıkarır. Bir de derzler belki kendinden sarıdır.benim mutfakta yerdekiler sari mesela ben de dış fırçası ve sihirli su ile ovdum ama ayni sinirimi bozuyor

Sarı diyorum.
Asprin denedin mi?
Ya da hiç uğraşma git bir yapı marketten hazır kalemlerden al boya :KK48:

O kalemler bunlara genis gelir galba
asprinle hic denemedim aslinda ama sanki bunlara ovalamali bisi lazim sinir etti ellerimde hal kalmadi
cinsellige gelince coluk combalak hasta bende ikincil isime yoğunlaştim,bu mevzu suann coooook uzak bana

Bu aksam karşınızda temizlikçi kimliğimle yer aliyorum.
Mutfak fayans aralarimin sarardigini düşünüyorum. Camasir sulu cifle filan temizliyorum bazen yağ sokucu .

şimdi temizliğe verdim kendimi ama hep ayni yerdeyim arkadaş sararmış gibi. Uzaktan bakiyorum sari, açı degistiriyorum beyaz. Bi baksaniz şunlara. Şu garibana bi oneride bulunun yer fayanslarini temizledigimi o şeyle olurmu bunlar ? Fayanslar cam buarada
ama bu konuda bdvye ait değil. yine taşıyacak oky.

Canim o gun evim sahanedeki mimae derzelerin arasini kabartma tozu su vve tuz koyarak temizlwdi.ve tek cozumu bu dedi

Raid fayans ve derz temizleyici adli ürünü bulabilirseniz alin. Bauhauslarda olabilir. Ben büyük marketlerden birinden almistim. Kullandigimdan değil de temizlik malzemesi hastaligim var aldiktan sonra benim fayanslarin arasinin açık olmadigini ogrenmistim.. :KK48:ama çok etkili bir ürün..

Back
X