Cinsellik

Acaba kizlar dusunmuyor mu bu adam kac kisiyle beraber oldu diye..
Ben düşünüyorum valla hatta yuh ya bile dedim konuşunca Birleşmiş milletlerde bu kadar millet yok dedim..rahatsız olmadım benden öncesine söz söyleme hakkım yok diye düşünüyorum. Erkeklerde böyle düşünür birgün saygı duymayı öğrenirler kadınlara umut ediyorum.

Ben düşünüyorum valla hatta yuh ya bile dedim konuşunca Birleşmiş milletlerde bu kadar millet yok dedim..rahatsız olmadım benden öncesine söz söyleme hakkım yok diye düşünüyorum. Erkeklerde böyle düşünür birgün saygı duymayı öğrenirler kadınlara umut ediyorum.
Şahsen eşimin daha önce hiç birlikteliği olmadıysa kafaya takarım ben. Sorun mu var diye. Bi de tecrübesiz tutturamaz nerde ne yapacağını bilemez felaket resmen. Yeni yetme ergen gibi facia resmen.

Önemli bulan düşünsün, önemli bulmayan düşünmesin herkesin kendi problemi tabiki.
Erkekler evlilik öncesi cinsellik yaşayan kadınları ciddiye almıyorlar hep bu savunuluyor peki kadınlar niye bu tip erkekleri, evlenilecek eğlenilecek kadınları ayıran erkekleri ciddiye alıyor? Benim derdim bu.

Almıyorum zaten

Kadın bakire olsun ben erkeğim kadın ayrı erkek ayrı diyen erkekle arkadaş bile olmam benden uzak olsunlar defolsun gitsinler

Bu açıdan şanslıyım Avrupalı herifler hiç fena değil :) :) tiple hiçbir alakası yok içdünyalarını seviyorum çok saygılılar:deli::deli::deli:

Kadınlar hakkında kaşar k.vaşe motor onun da çok sevgilisi oldu şeklinde konuşan erkek duyduğumda ağzının payını veriyorum mutlaka:duduk:

Insaallah..Erkekleri bu hale getiren yine kadin toplumi diye dusunuyorum dinde bile erkege bu kadar hak verilmemis ..

Almıyorum zaten

Kadın bakire olsun ben erkeğim kadın ayrı erkek ayrı diyen erkekle arkadaş bile olmam benden uzak olsunlar defolsun gitsinler

Bu açıdan şanslıyım Avrupalı herifler hiç fena değil :) :) tiple hiçbir alakası yok içdünyalarını seviyorum çok saygılılar:deli::deli::deli:

Kadınlar hakkında kaşar k.vaşe motor onun da çok sevgilisi oldu şeklinde konuşan erkek duyduğumda ağzının payını veriyorum mutlaka:duduk:
En mantıklısı. Erkekler bu duruma takıyor diye kadınlar kendilerini kısıtlıyorlar.
Bu yüzden asıl kadınlar bu zihniyetli erkeklere itibar etmeyecek ki, azalarak hatta azalmadan direkt bitsinler :KK53:

Şahsen eşimin daha önce hiç birlikteliği olmadıysa kafaya takarım ben. Sorun mu var diye. Bi de tecrübesiz tutturamaz nerde ne yapacağını bilemez felaket resmen. Yeni yetme ergen gibi facia resmen.
Tabi Canım..bırak çeşit görmüş olsun da kıymetimi anlasın :KK14: iş bilmez kadın görmemiş adamla ömür geçmez...

Ay aklıma ne geldi iş ilanı gibi tecrübeli aranıyor:oops:

Şaka bi yana 3o lu yaşlara gelmiş bir adam da ben yaşamadım sende yaşamamış ol diyosa çantayı al çık.. arkana bile bakma derim :KK55:

Erkektir elinin kiridir yapar,,
Kadin namus tasir yapamazz,,,
Erkek 100 kisyle sevgili olsa kimse dedikodusunu yapmaz ,kadin ayni seyi yapsa ulkede yasatmazlar..Kadinin gecmisine bakilir erkegin gelecegine diye hadisler indiriyorlar ya bi de ,,bazen esimde onun bunun lafini konusuyo agzina iki tane cakasim geliyor ne kadar cahilce dusunuyor insanlar. KADININ Haklari her anlamda artmali artik erkekler bu cahil dusuncelerden arindirilmali..

Adamın ne düşündüğü çok mu önemli cinsellik konusunda? Soğuyacaksa soğusun , içimden gelirse sevişirim gelmezse sevişmem bu kadar. Bunu ilişkinin gidişatını belirleyen altın bir parametre olarak hiç düşünmedim. Yıllarca çıkıp elele tutuşmak için bile 2 sene beklediğimden ayrıldım , tanıştıktan 3 gün sonra seviştiğim adamla da evlendim. "Erkekler" diye genellemeye gerek Yok , kadınlar diye genelleme yapılamadığı gibi erkekler için de yapılamıyor.

İçinden geldiği gibi yaşa cinselliği , seni rahatsız ediyorsa olmasın ama sırf ilişkinin gidişatını etkilemek için tarih ayarlama işlerine girme

Eğer ilişki yaşamak istiyorsan hemen olmasın bence. Biraz daha zaman ver kendine. Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim. Herkes kendi yaptığından sorumludur kimseyi de ilgilendirmez. Ama eger ki bu kişiyle ciddi manada evlilik dusunuyorsan bence cinsellik konusunda çok da ileri gitme. Nasılsa evlenince olacak

Insaallah..Erkekleri bu hale getiren yine kadin toplumi diye dusunuyorum dinde bile erkege bu kadar hak verilmemis ..
ya aynen öyle... bizim toplumda kadın erkek eşitliği bir oturmadı. Özgür birey kavramını hiç tanımlayamadık. İnsanlara dayatma yapmayı hor görmeyi kınamayı gelenek olarak bildik... sonuç ? sonuç bu toplum işte çocuğa bile tecavüz eden eski eşini öldüren namus cinayeti diye katil olan aptal bir toplum olduk.

Eğer ilişki yaşamak istiyorsan hemen olmasın bence. Biraz daha zaman ver kendine. Evlilik öncesi ilişkiye karşı değilim. Herkes kendi yaptığından sorumludur kimseyi de ilgilendirmez. Ama eger ki bu kişiyle ciddi manada evlilik dusunuyorsan bence cinsellik konusunda çok da ileri gitme. Nasılsa evlenince olacak
Ya haz almazsam ? O zaman da boşanacağım mı yani :/
Çokta evlilik takıntım yok zaman belirler bunu

Arkadasim hic istemedigi biriyle evlendi ve evlenir evlenmez bosandi..Nedeni de kiz bunu kandirmis namusumu temizleyeceksin benle evlencen demis, Arkadasimda bunu kimseye soyleyememis ve evlenmis .Evlendikten sonra kiz bunu baskalariyla aldatmis hemen bosandi..

Duydugumda cok kizdim hala da kiziyorum neden evlendin dedim tek sebebi cinsellik dedi, cok pismanim hayatimi mahvettim dedi benim arkadasim mutlu olmayacagini bile bile evlendi basini yakti iste.

noclearmind noclearmind arakdaşlar çok güzel noktalara değinmişler, cinsellik sonrası değişecek adam değişir eler gidersiniz hayatınızdan çok da mühim değil, ama esas nokta sizin cinselliğin ardından nasıl davrandığınız, yaşadıklarınızın-düşündüklerinizin birbiri ile örtüşmesi. Karakterli bir adam, kendi gibi karakterli ve özgüvenli bir kadınla, uyum da yakaladıysa devam eder.

Birlikteliklerin - evliliklerin lokomotifi, uyumlu bir seks hayatıdır.

evlilik oncesi iliskiyle ilgili bir sorunum yok kim ne zaman isterse sevissin lakin benim derdim bunun taktige dokulmessinde. aman sogur uzaklasir vs vs vs. ne bileyim bunu dusunmek bile bana sacma geliyor. seviyorsan cok da ayrintiya dusmezsin. karsindaki seviyorsa ve senin sevgini hakediyorsa o da aman sevistim hadi ban eyvallah demez diye dusunuyorum.
yani ne zaman sevisilmeli sorusu bana cok hereksiz geliyor. seviyorsan sevgini hakedicek karakterde ise yani bir dangozla okuzle beraber degilsen o da seni seviyor deger veriyorsa zamanini bize sorman manasiz.

Boşver akışına birak her seyi..Sirf sevilmek ya da ileriye gitmesini istedigin icin kendine baski kurma.Seven her sekilde sever.Olan hep kadinlara oluyo,yadirganan elestirilen,kendi cinsleri tarafindan bile yargilanan hep kadinlar.Yok oyle bi dunya.Bu bi tercih meselesi ve tercihin yuzunden bi adam seninle evlenmeyecekse cehennemin dibinde kendine uygun bir zebani bulsun.Senin canin sagolsun.

ya aynen öyle... bizim toplumda kadın erkek eşitliği bir oturmadı. Özgür birey kavramını hiç tanımlayamadık. İnsanlara dayatma yapmayı hor görmeyi kınamayı gelenek olarak bildik... sonuç ? sonuç bu toplum işte çocuğa bile tecavüz eden eski eşini öldüren namus cinayeti diye katil olan aptal bir toplum olduk.
Aynen oyle cok halisiniz.Bu erkekge bu haklar nerde verildi diye dusunuyorum toplumdan baska kim verir diye susuyorum geri..bir de namus temizleme cikti bunu hic anlamiuorum zaten

Back
X