Cinsellik

Banada direkt demiyor öyle bir durum daha yok. Daha yeni, 1 ay oldu.
Benim fikrim bence birlikte olma.
Esimle ilk bulusmada sonumuz ne olur Allah bilir ama ben cok ciddiyim ilişkimizde inşallah sonu hayırlı olur dedi.
Ay aramizda oyle bi ten uyumu sevgi vardır ki ölüyorum diyodum arkadaşlarıma. Bi ay sonra birlikte olduk. Su an iki yila yakin evliyiz cok mutluyum. Benim sana tavsiyem eger ciddi degilse yapma birlikte olma.
En nihayetinde bedenin sana ait ve allahin emaneti hic birimiz dört dörtlük değiliz ama kendini incitme sakın.

Benim fikrim bence birlikte olma.
Esimle ilk bulusmada sonumuz ne olur Allah bilir ama ben cok ciddiyim ilişkimizde inşallah sonu hayırlı olur dedi.
Ay aramizda oyle bi ten uyumu sevgi vardır ki ölüyorum diyodum arkadaşlarıma. Bi ay sonra birlikte olduk. Su an iki yila yakin evliyiz cok mutluyum. Benim sana tavsiyem eger ciddi degilse yapma birlikte olma.
En nihayetinde bedenin sana ait ve allahin emaneti hic birimiz dört dörtlük değiliz ama kendini incitme sakın.
Ben cinsellik yaşamış bir insanım. Derdim birlikte olup olmamak değil benim. Merakım uzun soluklu ilişkiler de cinsellik ne kadar önemli, hemen cinsellik yaşanır ise erkek sogur mu felandı. Geçmiş ilişkilerim pek parlak değil. Erkenden tükettiğimiz için bazı şeyleri yıprandığa bağlıyordum hep. Gerekli cevaplarıda aldım zaten ben ;) :)

Erkek olsam çekici bulurdum konuyu.
Üzgünüm.
Konu ilginizi çekmedi madem " konu ilgimi çekmedi " diye neden yorum yapıyorsunuz ?
İlginç bulmadığınızı belirtmek için mi ? Herkese ilginç gelecek konular olmuyor her zaman burada...
Benimde faşist kaynanalar ve cazgır gelinler, evde kaldım konuları ilgimi fazla çekmiyor ve yazmıyorum...

Ben cinsellik yaşamış bir insanım. Derdim birlikte olup olmamak değil benim. Merakım uzun soluklu ilişkiler de cinsellik ne kadar önemli, hemen cinsellik yaşanır ise erkek sogur mu felandı. Geçmiş ilişkilerim pek parlak değil. Erkenden tükettiğimiz için bazı şeyleri yıprandığa bağlıyordum hep. Gerekli cevaplarıda aldım zaten ben :KK66: :)
Bakire olmadin yazi tarzindan belli, konu bakire olup olmamak degil yada senin cinselliği iliski icinde ne zaman yaptigin onemli degil. Adamini bulmam lazim.
Bende esimle evlenmeden once birlikte oldum ama kadınız hislerimiz bizi yaniltmaz. Sen ne hissediyorsan onu yaşa. Uzun soluklu iliskinin sırrıni valla bilsem yazarim. Hic birimiz hata yapmadan dogruyu bulamadik ki.
Ama bence tereddutdesin yapma bekle biraz daha.

Evli olupta yaşayamayan ve yaşayanları kıskançlığından eleştirebilen insanlar da var.. Yada evlenmiş aradan yıllar geçmiş ama ne doğru dürüst cinsel hayatı olmuş nede tabiri caizse o hazzı tam anlamıyla yaşayamamış o kadar çok kişi var ki..
Bence bırakın, uyum varsa, içinizden de geliyorsa yaşayın, akışına bırakın, erken tüketmek kaba bir tabir geliyor bana, evlenene kadar kendisini saklayıp, evlendikten sonra aylarca cinsel hayatı olmayan çok insan tanıdım.. Sağlık sorunları için kimseye lafım yok ama kimsenin yaşam tarzına müdahale etmek, kaba tabirle laf sokmaya çalışmak çok yanlış..
Herkes kendi günahından sorumlu, kendi hayatını yaşıyor, ilgisini çekmeyen, yanlış gelen bakar geçer, yorum yazayımda ağzının payını alsın düşüncesi hoş değil..

Sen bu hatunlara uyma :) Erkek milletine tamamen güvenip de yelkenleri suya indirme. Ne kadar zorsan o kadar kıymetli olursun. Ayrıca mevcu bu da diil. Bişeyler yaşarsan kendini ona mecbur hissetme durumun oluşabilir. Bizim toplumumuzun ahlak anlayışı bi tuhaf. Ama yoz toplumlarda böyle olur. Olgun, bilge insanlardan oluşan bir toplumda bakış açıları da olgun olur. İnsanların düşünce biçimleri de doğru olur. Biriyle aynı evde yaşamadan huyunu suyunu anlayamazsın derler. Ten uyumu filan kısmen önemi olan bişey. Daha önemli şeyler de var ve birlikte yaşayınca anlaşılıyor. O yüzden deneyerek almak fikri iyi ama tensel cinsel açıdan değil sadece, aynı evi paylaşma açısından önemli. Belki psikopatın biri çıkıcak, akıl hastası çıkıcak, bunu anlamak için sürekli birlikte olmak lazım. Ten uyumu filan laf salatası bu gibi riskli konuların ynaında bence.

Ağır başlı hanfendi olmak her zaman kazandırır. Kendine saygını da korursun hem. :KK28:

Canım...
Karşındaki insanın karakter meselesi bu sorunun cevabı...
Acele etme temkinli ol...
1 ay henüz çok yeni...
Duygular oldu mu işin içinde
Hata payımız olur

Şu açından bakmak istiyorum konuya. . Buraya bir sürü genç kızımız konu açıyor. Daha önce bişeyler yaşadık beni tehdit ediyor, kürtaj yaptırdım ailem duyar mı, elinde görüntülerim var tarzı. . Siz bu insana güveniyor musunuz? Eğer böyle bişey yaşasanız ilerde aileniz içinde bir problem olur mu? Madem kendinizi kasıyorsunuz bence gerçekten istemiyorsun.. kendini zorunlu hissediyorsun. . Zorlama kendini noclearmind noclearmind

Herşeyiyle ilişkide olan bir erkek cinsellikten sonra soğumaz...ha soğursa zaten alacağını almak için senleymiş ...belki o da henüz fark etmiştir...
Gerçek duyguları olan bir erkek cinsellikten sonra mümkün değil değişmez

Daha önceki ilişkilerinizde cinsellik yaşamışsınız ama bir şeylerin yolunda gitmeyişini de buna bağlamışsınız.
Bence sadece cinsellikle ilgili değildir o olmamış ilişkiler.
Bu işlerin taktiği olduğunu düşünmüyorum.

İnançları ve istekleri doğrultusunda çiftler o zamanı karşılıklı belirler bence.

Seviştikten sonra değişen herif de güle güle yol alsın.
Bir şey kaybetmiş olmazsınız bence.

Karaktersizmiş erken gördüm diye sevinmeniz gerekir.

Back
X