- 4 Mart 2016
- 3.084
- 2.809
- 83
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba. 18 yaşındayım ve cinsellik istiyorum hayatımda. Acaba bu sorun mu
Sorun değil ama bence erken.Merhaba. 18 yaşındayım ve cinsellik istiyorum hayatımda. Acaba bu sorun mu
Tam olarak bunu sordum. İstemem acaba garip mi diye. Yaşayım demedim ama herkes yanlış anlamış. Sadece bende mi var yoksa diğerleri de bu yaşta cinsellik düşünüyormuymuş diye bakmak istedim.Istemen sorun degil yasadiktan sonra olabilecekler sorun.
Bence feyksin. Feyk değilsende yahu ben 18 Yaşımda arkadaşım bana küstü diye ağlıyordum. Beyniniz yer değiştirmiş.
Sadece bu duygu garip bişey mi, bi sorunum mu var acaba gibisinden sordum. Yanlış anlaşıldım18 yaşında bi birey olarak bunu yaşamanin hayatinin sonraki getirecekleri yada götüreceklerı büyük sorun olur. Elbette dinen zaten uygun değil
Sadece bu duygu garip bişey mi, bi sorunum mu var acaba gibisinden sordum. Yanlış anlaşıldım
Evet oyleydi o laf :)Annemin bir lafi var gelin onu birsey sanmis gittigi gun usanmis daha acik yazamiyorum boyle birseydi:)
Hay Allah kizz :)Ben 18yasindayken cinsellik diye biseyin oldugunu yeni farketmistim(yanlis anlasilmasin yasamak degil aaa boyle bisy varmis gibi farketmek yani...)
cocuk opuserek oluyo saniyordum 14ume kadar hatta... Cook gec kalmisim sanirim lan ben![]()
Evet oyleydi o laf :)