Karşımdaki insan hayatındaki kadını sürekli geçmişiyle yargılayıp olmayan şeyleri bile oldu gibi lansedip onun yanında değilde karşısında olduğu zamanlar ben hep bunun elinin tuttum ben seni seviyorum diyerek hep onu yatıştırdım onunla oldum derken buna hiç bir zaman son vermedi ve hatta bazen beni istemediğini söyleyip beni kendinden uzaklaştırdı ve bende gittim hayatıma baktım. Sonrasında yine barıştık bu sefer o gidişlerimi de ekledi. Bu sefer ben gittim o geldi, ya da onu haklı çıkarıyorum deyip ayrılsak bile bir şey yapmayıp, bir şey dediğimde kimseyle mesajlaşmamak dahil. Gittiğim zamanlarda normal hayatıma dönüyordum gidiyordum geziyordum o yok gibi sonuçta beni istemeyen kendisi. Sonra arayıp hesap sormalar falan derken dedim bu böyle olmayacak O bana güvensin diye onunla bi yol yürümeye elini tutmaya çalıştım. Derken evlendik. Ama o huyundan hiç vazgeçmedi. Ve artık öyle bi duruma geldi ki ben bir şeyler yaşamak istemediğimde bunu sorun haline getirmeye başladı. Hani bu evlilik nereye kadar gibisine. Bende kolay şeyler yaşamadığımı içimden gelmediğini çünkü ne zaman bir şeyler yaşasam, bir şeylerin düzelmediğini, benim düzeldi sanarak bir şeyleri yaşadığımdan bahsettim. Ve sonrasında o yakınlığa rağmen beni ötekileştirmesinin benim için ne kadar ağır olduğundan bahsettim. Ve içimden gelmiyor dedim.Eşiniz size ayda şu kadar birlikte oluyoruz diye sitem etse tepkiniz ne olurdu?
Son düzenleme: