Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde olmuştu canım 3-4 ay surdu gecti gitti kayganlastirici jel kullan birde muayene ol belki enfeksiyonun vardir ondan kaynakli da olabiliyorİki aylık evliyim ilişki sırasında ağrım oluyor normal mi ilk zamanlar olabiliyor mu deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim benim ki mi böyle acıyor
Canım valla bende öyle ilk 3 4 ay ne ağrılar acılar çektim halbuki zorlanmamıştık ilk seferde sorun oldugunu sanmıyorumİki aylık evliyim ilişki sırasında ağrım oluyor normal mi ilk zamanlar olabiliyor mu deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim benim ki mi böyle acıyor
Olabilir 12 senelik evliyim bende bile oluyor ara sıra.yanı şimdi buradan deneyim anlatilmazda. Enfeksiyon da olabilir.yanlış yöntemden de kaynaklanabilir.İki aylık evliyim ilişki sırasında ağrım oluyor normal mi ilk zamanlar olabiliyor mu deneyimlerinizi anlatırsanız sevinirim benim ki mi böyle acıyor
deneyimimi sana anlatmam
aynen öyle bide evlenmeden yapanların falan hiç anlamıyorum bence aşırı derecede istek olursa heralde ağrı fazla hissedilmiyor ben 3 ay oldu daha yapamadım pazartesi doktora gidicem aslı dalan a aslında nevzat tarhan istiyodum seans başı 800 tl alıyomuş en iyisi nevzat tarhan ama insan birazcık makul fiyat verir iyi doktorlara hep zengin kesim mi gidicek biraz hizmet için çalışsa olmuyor mu en iyi diye 800 tl nedir benim maaş o kadar nerdeyseEvet ilk sene aci oluyordu hep. Anlamadigim orda burda kolaylikla seks yapanlarin hic mi cani acimiyor da evlilerin aciyor. Kafayi yiyciiim! Ben sistit olmustum esimden bakteri falan mi ne kapmistim ne dertler. Anam ne oluyorsa evlilere oluyor. Evli olmadan sevisenlerden hic sikayet yazilmadi buraya
aynen öyle bide evlenmeden yapanların falan hiç anlamıyorum bence aşırı derecede istek olursa heralde ağrı fazla hissedilmiyor ben 3 ay oldu daha yapamadım pazartesi doktora gidicem aslı dalan a aslında nevzat tarhan istiyodum seans başı 800 tl alıyomuş en iyisi nevzat tarhan ama insan birazcık makul fiyat verir iyi doktorlara hep zengin kesim mi gidicek biraz hizmet için çalışsa olmuyor mu en iyi diye 800 tl nedir benim maaş o kadar nerdeyse
O kadar para verme bana kalsa. Ben kendim cözdüm sorunumu ama durumun kendi basina cözülemeyecek gibiyse git ama pahali da. Bence kendin basarabilirsin. Kendi halleden cok insan var, mesela ben de onlardanim
nasıl halletiniz bende korku var herşey normal iş oraya gelince kaçıyorum ilk gün çok acıdı ondan kaldı heralde denemede yapmadım çok zor bi durum gerçekten