- 12 Mart 2016
- 2.310
- 1.268
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba Bayanlar,
Sizlere bir sorum olacak.
Bir süredir cinsellikle alakalı her konuda kendimi suçlu veya korkmuş hissediyorum. Örneğin makyaj yaparken, ki normalde yapmıyorum ve yaptığım makyaj da en fazla rimel ve kalem, eğer diyelim ki fazladan birazcık ruj sürersem hemen siliyorum. Sokağa o şekilde çıkamıyorum sanki çırıl çıplak çıkıyormuşum gibi hissediyorum.
Aynı sıkıntı kıyafetlerimle de alakalı olarak var. Zaten açık saçık giyinmem, genelde hep normal kot pantolon ve kazak veya tişörttür, ama bu sene bir kere bile elbise giyemedim. Düz normal elbise! Kısa, dar, açık değil sadece elbise.
Erkeklerle zaten flört etmiyorum şu evrede, uzun süredir bir ilişkim var. Fakat eğer bir erkeğin bana baktığını hissedersem inanılmaz geriliyorum. Korku geliyor. İlişkimde tabi cinsel birleşme ile alakalı sıkıntılarım da var, her seferinde hayır deme ihtiyacı duyuyorum, direkt otomatik olarak. Neden dediğimi bile bilmeden.
Sorum şu, sizde daha önce böyle bir şey hissetiniz mi? Nasıl aştınız veya? İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
Terbiyesiz herif baksan evde senle yasit kizi vardirböyle hadsizlere sessiz kaldın mı daha çok tepeye çıkıyorlar. Bugün yasadim yanından geçiyordum. laf attı 40 yaşında adam . kafami cevirip indirecem agzinin ortasına o olacak dedim dondu kaldı. tepkinizi gösterin.
saygısız hadsiz işte. çakacaksın ağzına iki üc tane olacak. midesiz herifTerbiyesiz herif baksan evde senle yasit kizi vardir![]()
Otomatik olarak hayır diyorsanız hazır değilsinizdir, bu çok da sorun değil bence, zaten hazır olmadan yaşamayın daha iyi... Erkek arkadaşınız ilişki için üsteliyorsa onunla açık olarak konuşun hazır olmadığınızı mutlaka.Merhaba Bayanlar,
Sizlere bir sorum olacak.
Bir süredir cinsellikle alakalı her konuda kendimi suçlu veya korkmuş hissediyorum. Örneğin makyaj yaparken, ki normalde yapmıyorum ve yaptığım makyaj da en fazla rimel ve kalem, eğer diyelim ki fazladan birazcık ruj sürersem hemen siliyorum. Sokağa o şekilde çıkamıyorum sanki çırıl çıplak çıkıyormuşum gibi hissediyorum.
Aynı sıkıntı kıyafetlerimle de alakalı olarak var. Zaten açık saçık giyinmem, genelde hep normal kot pantolon ve kazak veya tişörttür, ama bu sene bir kere bile elbise giyemedim. Düz normal elbise! Kısa, dar, açık değil sadece elbise.
Erkeklerle zaten flört etmiyorum şu evrede, uzun süredir bir ilişkim var. Fakat eğer bir erkeğin bana baktığını hissedersem inanılmaz geriliyorum. Korku geliyor. İlişkimde tabi cinsel birleşme ile alakalı sıkıntılarım da var, her seferinde hayır deme ihtiyacı duyuyorum, direkt otomatik olarak. Neden dediğimi bile bilmeden.
Sorum şu, sizde daha önce böyle bir şey hissetiniz mi? Nasıl aştınız veya? İlgilendiğiniz için şimdiden teşekkürler.
Bu arada bir uzman desteği alana kadar feminist literatürü okumaya ve anlamaya çalışmanı tavsiye ederim. Kulaktan dolma bilgilerle değil de doğrudan feminist felsefeyi kavramaya çalışırsan, okursan, belki kendin de aşabilirsin, kendinle ve kadınlığınla barışmana yardımcı olabileceğini düşünüyorum.destek almayı düşünüyorum. dönem kapanır kapanmaz doktor bakmaya başlayacağım şuan vakit ayıramam. buradan sordum çünkü netten aratınca hiçbir şey çıkmadı. bana sanki yaygın olabilirmiş gibi gelmişti. oysa neredeyse tek kelime yok. merak ettim acaba yaşayan bir biçimde aşan var mıdır diye. dikkatimi çekti çekeli iyice huzur etmeye başladı çünkü.