Cinsellikli konu

Yok anacım kukumu yedirmem

Yesin de öyle değil
En son organik bile aldım kayganlaştırıcıyı, gerçi kıvamı aşırı cıvık, ye beni diye kokmaktan ziyade ‘temizlik yaptım basma oraya’ kokusu hakim.
Bayağı dezanfektan kokuyor.
Titizlik hastaları tercih edebilir

Olur öyle bazen, endişelenecek ya da üzülecek bir şey yok. Biraz değişiklik, heyecan, denemediğiniz şeyler iyi gelebilir. Kayganlaştırıcıda da korkacak bişecik yok.

Aslinda biraz ust uste geldi bu durum, son sefer öyle oyle olunca neyse dedim de ertesi gun de ayni sey olunca modum yerlere düştü biraz.
Belki ertesi gun aynisi olmasa takmayacaktim. Eger bu sefer de oyle birsey olursa kullanmayi denerim gibi gorunuyor. Umarim kalici birsey degildir.

Siz alın alın.
Güzel bir ürün kendisi, kadınlar için olanların içerikleri hayli tatmin edici
Ne diyeyim daha...

Libido öldürücüymüş o ya ya çarşaftan çıkmazsa diye düşünürken daha fazla kullanmak zorunda kalabilirim

Alışkanlık yapma diye bi şey hiç duymadım ben ilişkide canım kolaylıkla yandığı için hep kullandırtırım çeşitli aromalıları falan da var konsantrasyon problemi olabilir ve heer şey etkiliyo olabilir.kullandığın ilaç da karantina da , vajina girişine hindistan cevizi yağı süren de okudum burda.

Ben kendi kendine islanmayinca, birsey surerek ilişki yasamak sanki yapay geliyor kulağa. Alisik degilim yani birsey surmeye
Hani devamli devamli surdukce öyle alisip islanma sorununu iyice buyutmek istemem aslinda bilmiyorum tabi belki oyle birsey degil.
Bu ara ust uste denk geldi, boyle daha sık olursa kullanacagim elbet eziyet olmanin alemi yok tabi.

en istekli oldugim zamanlarda bile kuruluk yasadim ustelik bebe yagi kullandik megerse hamilrymisim o kuruluk ondanmis

Oo cirilla konu açmış hemde +18
Ben şuan okey nirvana kullanıyorum ama ilk sürdüğümde bi yanma gibi nane gibi bi his veriyor rahatsız ediyo azcık ve hemen yapışkan his oluşuyor kuruyormuş gibi sonra içerde cıvıyıp kendini yeniliyor ama okey çilekliyi tek geçerim bence çekmecede mutlaka olması gereken bir şey

en istekli oldugim zamanlarda bile kuruluk yasadim ustelik bebe yagi kullandik megerse hamilrymisim o kuruluk ondanmis

Uuu Bende oyle bir ihtimal yok şuan reglim zaten.

Nirvanayi ben de denedim ama uzerindeki tirtikciklardan midir nedir beni acayip rahatsiz etti sanki orayi surtuyor gibi. Bitiremedim dahi paketi... Okey zero kullaniyoruz.
Ama jeline bakabilirim.

kayganlaştırıcı olan Nirvana da tırtıkçık yok da sadece biraz yapış yapış okeyin çilekli kayganlaştırıcısını al kesinlikle müthiş öyle güzel kokuyor ki tadına bile baktım ahaha

Ben evlendiğimde ilişkiye giremediğim dönem kullanmıştım bir de doğum sonrası kullandım çok memnun kaldım.Daha sonra hiç gerek kalmadı yani alışkanlık yapmadı.

Ayıplı ama ayıpsız konu
Soru mantıklı, konu sahibi fake değil. Bugünleride gördük cinsellik başlığında şükür
Hiç kullanmadım açıkçası fikrim yok ama kullanan varsa kaşıntı, mantar gibi sorunlara sebep oluyor mu bende onu sorayım

Hayır ben yaşamadım ama o ıslaklıkla uyulursa mantar riski oluşturur tabii.

Aa kafam karisti ben condomdan bahsediyordum. Jellerini denemedim hic nirvana condom rahatsiz ediciydi ben de condomun uzerindeki kayganlastirici sandim. Ayni anda fazla seyle ugrasinca...
Tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…