Din konusunu bi bayan karistirdi. Herkezin dini inanci kendine. Lutfen konum degismesin polemiklere donusmesin. Dindende biraz sohbet ettik siyasettenden gezmektende amma velakin karsimdaki insan firsatini kollayip lafi cinselllige getirmeye calisan birisi.. ben hoslanmasam direk yol veririm ama acaba diyorum benmi geri kafali dusunuyorum
karsı tarafın acık olması ve beklentilerini soylemesi kadar siz de kendi goruslerinizi belirtirsiniz.
uymuyorsa ilişkiye baslamazsınız.
kusura bakmayın ama sırf birileri geri kafalı dedi/diyecek diye bu cocukla yatacak mısınız?
belli ki boyle bir iliski istemiyorsunuz hayatınızda,
e goruslerini begenmediginiz ve karakter olarak kirli oldugunu dusundugunuz birinden nasıl "hala" hoslanabiliyorsunuz anlamadım.
sinsice sizi kendine baglayıp sonra yataga atmaya calısmıyor, dusunceleriniz ogrenip kabul edip etmeyeceginize gore karar vermeye calısıyor demek ki,
hazır konu acılmısken asla boyle birsey dusunmediginizi veya boyle sohbetlerden hoslanmadıgınızı ve itici buldugunuzu soyleyin gecin.
madem ki cok aklınız kaldı bu cocukta, sizin tepkinize gore o kendine ceki duzen verirse ne ala...
obur turlu bugun olmasa da yarın zaten reddeceksiniz sanırım
fakat bunu birilerinin demesini normal karsılasam da kendi hayatımda boyle insanlara yer vermezdim, baslarken aradıgım sey cinsellik degil duygudur cunku. ve goruslerim uymayan birini ne sevebilirim ne de adam akıllı birseyler paylasabilirim.
siz de kendi hayatınızda ne isteyip istemediginizin kararına varır, prensipleriniz olursa boyle kafa karısıklıgı da yasamazsınız bundan sonra.