Benimde basima geldi .her kadinin başına gelmistir...daha ilk günden bunlari bahsedende gördüm senle bir yere kadar yasariz ama sana zarar vermem diyen sahtekarlarda gördüm zarar vermeden sevismek yani kizlik zarima dokunmayacak allah razi olsun...hepsine yolu verdim ..isim olmaz.beni seven sahiplenen erkek nikahina alir .benim hayat görüşüm bu..simdi ten uyumu diye tutturmuslar ten uyumu olmadan denemeden evlenilmezmis.. bazı hemcinslerimizde paylasiyor bu fikri..sanki ayakkabi deniyoruz bu olmadi başkası diyelim...ben evlilik öncesi iliskiye karsiyim.isteyen istediğini yaşasın benden uzak olsunlar.gitsinler deneyip alsinlar .ben eşya degilim ...kimseye kendimi denetmem...senin hayatın değerlerin doğrultusunda karar vericeksin..bence bu tip dusunen bir erkekle mutlu olamazsin.cunku bu tipler sahiplenici olmaz. Baska birinede gider bu sefer onu dener yani...
Ayrica 5 ay sonra iliskiye gir 10 ay bekle falan hepsi hikaye. .bir kiz evlenmeden yasamamali ...bu benim fikrim. .
aynen neymiş ileri gitmeden ileri gitmemekten kastıda bekaret kalıcak diğer hersey yasanıcak. daha önceki ilişkileride ya böyle ya tam anlamıyla olmusmus. tabıkı bncde zaman ıcınde gerekırlırse konusulur ve bukadar acık bır dılle değıl..gercekten nıyetı sırf kulllanmakkı boyle davranıyor