cinsellikten rahatsizlik duymaya baslamak

Bu kadar detay bilmeye gerek var mıydi ki? Boyle insanin aklina takilir iste. Yok kac kez yapmis ne sıklıkta yapmis falan kimlerle yapmis. Birliktelik yasamis mi yasamis. Ben olsam cok kurcalamazdim. Seninleyken olan davranislarina odaklan.
terapistlerin her zaman onerisi zaten.. gecmisi ayrintilariyla hayatindaki kisiye anlatma! yalan soyleme, bilmesi gereken onemli detaylari saklama.. ama su kadar kisiyle ciktim, sununla yattim, sununla sevgiliydim.. soyleme..

bunlarin yaptigi ergenlik iste. sirf boyle anlatabilmek icin yatiyorlar zaten. yatmadim kimseyle dememek icin.

İyi biri ise geçmişte birşeyler yaşadı diye harcama adamı. Ben yapsam şimdi gözümün içine bakan bir kocam olmazdı.

Ablaların en iyi cevapları vermiş..

İnsan hayatında her olay birbirini tetikler. Bir önceki konunu hatırlatanlara kızmışsın ama iki konu birbirinin tetikleyicisi.

Hem erkek arkadaşınla birlikte olmak istiyorsun hem onun önceki ilişkileri seni rahatsız ediyor. Özetle dengesiz davranıyorsun.

Ayrıca onun senden önce cinsel ilişki yaşaması anormal değil. Zaten öyle bir erkekte bulamazsın. Özetle kafanda insanları koyduğun yerde bir sorun var ..

Bir psikologla görüş derim. Pek normal değil çünkü düşüncelerin

Arkadaş doğru söylemiş.
Işinize gelmeyince atar yapmak neden?

Bu kaçıncı konunuz cinsellik üzerine.
Benim için önemli değil bekaret falan dediniz ama şu konudaki fikirlerinizi okuyunca bugün sevişip ayrılsanız hayatta kalamazmışsınız gibi duruyor.

Duygu durumunuzdan haberiniz yok.
Özentiler üzerine fikrim bu deyip duruyorsunuz sadece.

Kimi sevdigiyle seks yapar.
Ancak günümüzde o an canım istedi ve yattım ilişkisi yaşayan genç çok.
Sevgiliniz pişman olmuş.
Inanın pişmanlığını duymayan insan da çok.

Sevgiyle başlayan tüm ilişkiler evliliğe gitmiyor.
Ayrılıkla sonlanan belki 10 ilişkisi olabilir insanın.
Hepsiyle cinsellik yaşasa oo 10 çok ama mi diyeceksiniz?
Yani çok değil az değil ne komik bir bakış açısı.

Bu karışıklıkla cinsellik yaşamanız hiç sağlıklı olmaz zaten.
Sizin için gerçekten ne önemli bulun ve net olun.
Sayıya bilmem neye takılmadan..

Öyle bir erkek bulamazsın diyemeyiz.
Aldatmayan erkek yoktur demekle aynı şey bu.

Evlenmeden önce cinsellik yaşamayan erkek de vardır kadın olduğu gibi.
Ama ikisini de bulmak zor artık elbette.
Bunu önemseyen dikkat eden insan sayısı çok az.

konu baştan aşağı saçmalık. Sevişmemiş erkek istiyor ama sevişmek için konu açıyor.

Ve evet istediği gibi hiç ilişkiyeye girmemiş birini bulma itimali çölde su bulma ihtimali kadar az. Gerçekçi olmakta fayda var.

Yok az sevişmiş çok sevişmiş muhabbeti daha da saçma:/

Herkes aşamaz bunları.
Benim için sorun değil laga lugası yapmasin bari.

Misal benim için önemli bekaret.
Kafama takarım.
Buna uygun yaşadım ve beklentim bu yönde de oldu.

Konu sahibini ben anlayamadım ama.

ben de buna benzer düşünceler içindeyim bazı şeyler duydum gördüm sevgilimin geçmişiyle alakalı, kavga falan çıkarmıyorum ama uzaklaştığımı söylüyo çünkü içten içe öfke doluyum valla ne yalan söyliyim saçma da olsa. birilerinin tavsiye vermesiyle geçecek bişey değil maalesef

Bende böyle konularda takıntılıyım. Bu kadar ayrıntıyı bilince insan ister istemez kafasında canlandırır soğur hep bu konuları düşünür. Daha önce sen başkasıyla birliktelik yaşadıysan kabullenmen belki daha kolay olur ama senin için o ilkse bence kabullenmek daha zor olur. Şahsen beraber olduğum kişinin geçmişinde böyle bir şeyler olsa ve benim ilkim olacak olsa böyle biriyle beraber olamazdım. Hem ilişkimi hem de cinsel hayatımı baya etkilerdi. Ayrıca ister bir kere isterse 100 kere birlikte olsun fark etmez ki bir başkasıyla beraberlik yaşaması benim için devam etmemeye yeterli olur. Bu birilerinin söyledikleriyle değişecek düşünceler değil içten gelen tepkiler ve kontrol etmen çok zor. Belki farkında bile olmadan uzaklaşırsın ya da umursamayan birisi sallamadan ilişkisine devam edebilir

bunları başkalarının da yaşadığını görmek bana iyi geldi açıkçası sorunlu olduğumu düşünüyodum çünkü. paylaşımınız için teşekkür ederim

Madem soğudun ayrıl uzun süre yalnız kal kafan rahat etsin yeni bir sevgilin olduğunda geçmiş ilişkilerden bahsetmeyin geçmiş değill gelecek önemli.

Niye konuştunki bunu onunla. Hem sorup hem cevabından rahatsız olmak saçma gelir bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…