Cinsellikten ve evlilikten nefret eder hale geldim

gizem_li

Guru
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2009
89
9
298
İstanbul
DAHA 8 AYLIK EVLİYİZ AMA BENİM CİNSEL İSTEĞİM EN BAŞINDAN BERİ ÇOK AZDI.VE SON AYLARDA KALMADI GİBİ BİŞEY.O KADAR BUNALDIM Kİ...EŞİM ÇOK ALAYIŞLI BİRİ VE DÜZELİCEĞİNİ DÜŞÜNÜYOR AMA BEN EVLİLİKTENDE CİNSELLİKTENDE ÖYLE SIKILDIM Kİ.EŞİMLE ARAMDA Bİ PROBLEM YOK.HER EVDE OLABİLECEK MADDİ ZORLUKLAR YAŞIYORUZ O KADAR.AMA SIRF CİNSELLİK OLMASIN HAYATIMDA DİYE AYRILMAK BİLE GEÇİYOR AKLIMDAN.LÜTFEN YARDIM EDİN.EŞİM BENDEN UZAKLAŞIYOR SANIRIM ARTIK.HER GECE ONU REDDETMEKTEN ÇOK SIKILDIM VE ÇOK ÜZÜLÜYORUM.BUNALIMDAYIM RESMEN BU DURUMDAN NASIL KURTULABİLİRİM.?19 YAŞINDAYIM ACABA ERKEN EVLİLİKLE Mİ İLGİLİDİR BU?LÜTFEN DOKTORA GİT DEMEYN..YORUMLARINIZI BEKLİYORUM.ŞİMDİDEN HEPİNİZE TEŞEKKÜRLER.İNANIN ÖLMEK İSTİYORUM.ÇOK MUTSUZUM:çok üzgünüm:

severekmi evlendiniz görücü usulumu..
ve ilişki esnasında eşiniz sizin istemediğiniz bir tutum ve davranışta bulunuyormu....
birde sırf cınsellık olmasın hayatımda demişsiniz...
eşinizle cinsellik dışında başka paylaşımlarınız yokmu

evliliğe adapte olamadın ve ciddi bir depresyon geçiriyorsun canım..tamamen psikolojik diye düşünüyorum ama burdan böyle kesin yargılara varmak haddimize düşmez..sadece bir sanı bu tanı değil..o yüzden bir doktora git diyeceğim neden gitmek istemiyorsun??

canım ya üzülme eşinden yardım iste yani doktora gitmeyi istemiyorsun madem,biraz netten falan araştırma yap istersen.canın sıkan ,seni uzaklaştıran bir olay mı oldu.daha çok yeni evlisiniz ama doktora gitmeden çözülebilecek gibi durmuyor sanki.kendini zorlasan,gitsen doktora olmaz mı

İyi de psikoloğa gitmeden kend kendinize çözemezsiniz ki..
Geçmiş olsun..:teselli:

bence bu konuda eşine de sana da çok iş düşüyor.
sadece cinsellik demişsin,evlilik sadece cinsellik demek değildir ki,birlikte her şeyi paylaşmaktır.yemek yemek,sinemaya gitmke,gezmek,eğlenmek,bunun yanında cinsellik de dahil tabi ki..hem insan sevdiği insanla bunu yaşamaktan neden kaçınır ki...sanırım bunun altında eşini yeterince tanımaman yatıyor olabili ve sanırım görücü usulü bir evlilik yapmışsın.

e be yavrum e be canımın içi evli çiftlerin cinsellik yaşadığını bilmeden mi evlendin evliliği sarılıp yatmak olarakmı biliyodun:teselli:

eşin sana karşı ters bi hareketmi yaptı
canınmı yandı neden bu kadar nefret ettin:teselli:
neden doktora gitmek istemiyosun
ama bence bu kendi kendine iyileştirebileceğin bişi değil bi uzmana görünsen iyi edersin :teselli:

mrb canım bende yeni evliyim senin gibi kadınlarda bu oluyor gaiba ama benimki nefret gibi değilde isteksizlik gibi oldu ama daha önce çok istekliydim ama ben galiba eşimden dolayı soğudum seniki neden acaba kendini sorguluyor musun

Eşimle severek evlendik bana karşı çok sabırlı ve anlayışlı davranıyor biliyorum böyle hissettiğim için üzülüyor ve ben kendimi daha da kötü hissediyorum.sebebini bilmiyorum beni incilticek bi hareketi olmadı ama yinede elimde değil.cinsellik dışında aramızda bi problem yok ve çok mutluyum ama onu süreklü reddetmekten dolayı çok musuzum.ama bazı şeyler de zorla olmutor ki.cinselliği görevimmiş gibi görmeye başladım ve sanırım görevimi yerine getirememenin huzursuzluğunu yaşıyorum.ve kendi hissettiklerim yüzünden eşime kötü davranmaya başladım...

şunu da eklemek isterim zaman zaman eşimin beni kırdığı ve unutamadığım davranışları oldu...sebebi bu olabilirmi bilmiyorum.

küçük kırgınlıklar her ilişkide olur bu seni cinsellikten soğutmaz.acaba eşinin yataktaki davranışları sana karşı tutumu ve çok fazla istemesi mi seni bu kadar nefret ettirdi?

ee peki neden istemiyorsun
utanıyormusun
yapmayamı üşeniyorsun
seni istemediğin şeyleremi zorluyor
hoşlanmıyormusun
istemiyormusun eşini

her evlilikte esler birbirini kırabilir üzebilir
doğal seyler yan
bu demek değildirki cinsellikte soğuyacaksın
sizin durumunuz pisikolojik
ve uzmandan yardım almanızı tavsiye ederim
eşiniz hakkı cünki
sizinle kardes gibi yatmak için evlenmedi
ne de olsa erkek ve bir takım ihtiyacları var
en kıza zamanda sorununu cöz canım.
önce istemen lazım basarman için

Evet olabilir..maalesef olabilir
Insan esinin bazi soyledigi kirici sozlerden dolayi bile onunla ayni yataga girmek bile istemiyor
Ha es gelir ozur diler, ama kalbinin en derininde kalir o aci sozler ve onunla birlesmek istemezsin
Bu olabiliyor...
Yanliz iki çozum olur...
Ya guçlu olup, o beynindeki kotu imajlari, sozleri, hareketleri unutacak, o sayfayi tekrar açmayacaksin ve dort elle sarilacaksin
Yada bir psikologdan yardim isteyeceksin, en azindan, içini dokeceksin
Illa ki duzelecektir canim ama biraz zama ister.

buyuk ihtimalle isteksizlik yasiyorsunuz. bilincaltiniza yerlesmis bir problemde olabilir . bunu ancak doktora bir uzmana basvurarak halledebilirsiniz.
eger ki kendi kendinize yardim edebilirseniz sanmiyorum yoksa konu acmazdiniz o zaman doktora ihtiyac kalmazdi.
iyi de siz neden doktora gitmekten cekiniyorsunuz??
daha cok yeni evlisiniz esinizi sogutmayin care ariyorsaniz cok var yapilabilecek seyler yeterki herseyi deneyin.
esinizlede konusun size karsi yanlis birsey mi yapiyor .
cinsellik iki kisiliktir. herseyi paylasmalisin onunla artik o senin hayatin arkadasin.
hemen var mi oyle pes etmek 8 ayda ayrilacaksin. dur bakalim mucadele et biraz.a.s.

neden hemen ayrılık gelıyor kı aklınaa 8 ay olmus daha
baska kadına gıtse aldatıyor olur
sende ıstese red etmekten usandım olur ...
beterın beterı var
o senın kocan unutma...

bende 19da evlendim yasla ilgisi yok isteğin gelmesi birazda erkege baglı iç sarhoş ol erotik filmler izle canın ne şekilde ilişki isterse onları yap eşini kendinden sogutma baktın hiç olmuyo dr.görün bosanmak çare değil hayat böyle gecmez.

Evlilikten nefret eder hale gelmenin sebebi cinsellik olmuş anladığım kadarıyla...
Eşinin tavırlarından ve seni incitmesinden kaynaklandığını düşünmüyorum, herkesin eşi zaman zaman eşini kırıyor,incitiyor ...Kimse sorunsuz evlilik yaşamıyor ki...
Senin sorunun isteksizlik cnm ,tamamen senle ilgili bence. Evlilikte çok önemli bi sorun bu malesef, gözardı edilmez ...
Bunu gideren çeşitli haplar,istek artırıcılar filan var,doktor kontolünde mi alınıyo bilmiyorum bi araştır derim internetten,bitkisel kökenli bişeyse al kullan,,olmadı (istemesen bile) doktora gitmelisin bence,utanılacak bişey değil,evliliğin söz konusu...

19 yaşındasın..8 aylık evlisin ve cinselliktende,evlilikten de sıkılmışsın..cinsellikten bişey anlamamışsın belliki..ya beklentilerin çok yüksekti,gerçekle örtüşmeyince hayal kırıklığına uğradın..yada eşin cinsel anlamda sana yetemiyo ve tecrüben olmadığı içinde bunun farkında değilsin,yada ten uyumunuz sıfır ve son olarak bilinç altında yatan gizli bi sebep..en iyisi bi psikoloğa git canım en kısa zamanda..yoksa bu gidişle eşinde senden sıkılıcak ... evliliklerde en önemli taşların başında cinsellik gelir.. mutlaka bi uzmana görün..eşinle birlikte gitmenizi tavsiye ederim..

elbette kırıldığın unutamadığın şeyler dolayısıyla eşine karşı soğuk hissedebilirsin ama bu kadar uzun boylu olmasa gerek. umduğunu bulamamış olabilirsin cinsellikten ..
bence sen netten araştır.cinsel isteksizlik bir sağlık sorunu olarak değerlendiriliyor unutma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…