• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cinselllik

sevgkkk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2022
88
16
38
30
Kızlar merhaba 1,5 senedir evliyim Kondomla korunuyorduk ama 2 aydır adet olmadım Normalde adet düzensizliğide var bende hep gecikiyor eczaneden test aldım negatif çıktı, birde dün kondomsuz ilişkiye girdik ama geriçekilme ile Çok strese girdim hamile olurum diye adet olmadıkça daha stres oluyorum sizce hamile olma olasılığı var mı

İstemiyorsan neden korunmadin, tabii ki de ihtimaller var, prezervatif tasmasiyla hamile kaldım bebem 4aylik oldu, iki aylık gecikmede testte çıkardı, hava değişiminden falan da bozulmuş olabilir

Yani tamam güzel korunmuşsun ama sadece prezervatife güvenmeyelim ilişkiden sonra prezervatife bakalım çıkaralım ucundan akıyor mu akmıyor mu biz de aynısını yaşamıştık bir baktık delik çıktı yani ilişki sırasında dil rezervatif denilebiliyor dikkat etmek lazım en güzeli eşim kendisine sahip çıkması

İstemiyorsan neden korunmadin, tabii ki de ihtimaller var, prezervatif tasmasiyla hamile kaldım bebem 4aylik oldu, iki aylık gecikmede testte çıkardı, hava değişiminden falan da bozulmuş olabilir
iyi misin sen ya prezervatif kullandım diyorum geldi içine boşaldı demiyorum

iyi misin sen ya prezervatif kullandım diyorum geldi içine boşaldı demiyorum
Sen iyi misin? Okuduğunu anladın mı?? Prezervatif ile hamile kaldım, ihtimal var diyorum. Sen ne diyorsun???
Nerene bosaldiysa boşaldı bana ne. Konu açmissin cevap verdim, neyin tribine giriyorsun.

Son düzenleme:
Back
X