Daha önceki konumdan cok yeni evli oldugumu asiri kuskancligi siddeti hakareti kufuru yuzunden bosanma karari aldigimi bilen bilir... ancak son olayla bende travma etkisi yaratti.. kendisi dr ve cok kuz arkadasi oldugunu soyleyen ancak sürekli itibardan, kendisinin cok temiz oldugundan bunun icin yeminler eden, kimseye cinsi anlamda kati suretle bir yakinligi olmadigini soyleyen, kimseye evlenme vaadinde bulunmadigini soyleyen adama inanmis benimde oyle oldugumu zaten bildiginden bak ben diger adamlar gibi degilim modunda gezen bu mahlukatla evlendim.. sonrasinda normal olmadigini farkedip bosanma dilekcemi verdim..evden esyalarimi toplarken ayni model cep telefonunu kullaniyorduk yanlislikla onun cep tel kutusunu (icinden sarj aleti kulaklik cikan kutu) almisim.. bambaska bir ile tasindim cunku isim baska bir sehirde..ve eve geldigimde icinde bir sd kart oldugunu farkettim cep telime takip baktim once farkli farkli kizlarin fotolarini gordum sonra sarkilarina bakmak aklima geldi birde ne duyayim bir kizla yasadiklari cinsel munasebetleri kizdan habersiz kaydetmis hemde konuyu kendisi aciyor.. oyle seyler yasamislar ki akliniza gelen her turlu cinsel iliskiye girmisler o pis herif surekli kufur ediyor kiz buna kocacim diyor bu ona karicim diyor.. pis herif telde boşaliyor... ve bunlari kaydetme amacinin kizi tehdit etme oldugunu farketmem daha cok midemi bulandirdi.. Nasil bir sapikliktir.. Nasil beni kandirmiş.. kiskancliginin arkasindaki sebep kendi gecmisindeki pisliklermis... Allahim birde dr.. hastalarina aciyorum..Allah beni kandirmasina izin vermedi.. kendi hazirladigi tuzaga dustu.. simdi o kayitlar avukatimda.. anlasmali bosanma icin belki bu kayitlari dinleyip utanir razi olur.. gerci bu adamin utanmasi yok.. 1. Neden yalan soyledi 2. neden kizla ozellikle bu konulari acip kizin sesini kaydetti 3. neden hala sakliyordu... hepsinin cevabi tek kelime: sapık !
Son düzenleme: