CİNSİYET BELİRLEME YARDIMMM

ayberkayefe

Guru
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
176
17
318
bakın bir çoğunuz kızacak ama anlamanız için yaşamanız gerekli bennn o 1 çocuğu olupta cinsiyet belirlemeyenlere çalışanlardan değilim 3 oğluşum var ama şunu anladımki ben ölürsem oğluşlarımı toparlayacak kan bağı olan bir kız kardeş şarttt doktorumlada görüştüm ancak kıbrısta olur diyor orada tüp bebek yapacak durumum yok yaşımda gelmiş 38 e ne yapacam bilmiyorum lütfen bana biraz akıl verinnn.kıbrısda tüp bebek yapanların fikirlerine ihtiyacım var

ayrıca son şansım riske atacak durumum yok 2 oğluşum sezeryanla oldu son şansım o yüzden böyle bişey düşünüyorumm

Valla ablacim yumurtlama gununden 3-4 gun once iliskiye girilirse cocuk kiz oluyomus diyolar artik ne kadar doğru bilmiyorum ama internet te okumustum kiz cocuk olmasi icin yiyecek listesi vardi dogrulugu hakkında bir fikrim yok acikcasi inşallah allah gönlüne göre versin. .

sağa-sola yatma, gebelikten 3 gün önce 5 gün sonra, çin takvimi, rus takvimi hepsinde kıza göre denemeler yaptım.. rabbim erkek nasip etti.. sağlıkla kucağıma alayım inşallah şu an tek derdim o..
insanın gönlünden bir cinsiyet geçiyor ama bilimsel olarak müdahalede bulunulmadıkça her tür girişimin sonucunu sadece allah biliyor..
hücre ayıklama diye bir yöntem okumuştum ama etik olmadığı için tıp dünyasında her ülkede kullanılmıyor diye biliyorum.. kıbrısta tüp bebek merkezi kesin cinsiyet belirleme diye garanti veriyor mu sana??

Brn hamileleik tarihlerim hep adetimden 2 gün önceydi ve 3 kızım var rabbim ömürlerini versin.. Ablamda hep adetinden hemen sonra hamile kaldı 3 oğlu var.. Adet dönemine göre oluyo ama bilemicem.. Rabbim evlatlarınızın acılarını göstermesin en önemlisi bu galiba.. Senide çok iyi ablıorum ablamda hep bir kız istedi olmadı

Allahın takdiri, cinsiyet belirleme kounsunda net bilgim yok ancak hamile iseniz çin takvimi ile cinsiyet belirleme yapabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
ben ilişkiden yarım saat önce vajinayı sirkeli suyla yıkanınca kız bebek şansının arttıgını duydum arkadaşım yaptı bu siteden kızı olack yine bu sitede 2 kişi daha denedi onlarında kızı oldu bende sizin gibi sağlıklı bir kızım olsun çok isterim nasip ama siz oğullarınızda yöntem falan denedinizmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…