Doğuma Hazırlık Cinsiyet belirlemede bonie family kullanan varmı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

olcayolcay21

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Şubat 2011
65
0
36
Ankara
Bonie Family diye tükürükle yapılan bir test cihazı buldum internetten erkek veya kız bebek için bu cihazın doğru sonuç verdiği yazıyodu.
bende gidip aldım 2 gün önce sabahlar aç olarak cihazın merceğine tükürük koyup kuruması bekleniyor ve tekrar yerine takılıyor. çıkan görüntüye göre (detaylar kitapçığında anlatılıyo) istenilen cinsiyete göre ilişkiye giriliyor.

aranızda bu testi kullanan ve sonuç alan varmı arkadaşlar yazarsanız sevinirim.???

bonie bende var ama pek kullanamadım ovulasyon günlerini belirliyor. üç ay düzenli kullanıp bir takvim oluşturuyorsun. sonra o takvime göre tavsiye ettiği günlerde ilişkiye giriyorsun istediğiniz cinsiyete göre ama ben pek inanmıyorum kız erkek olması işine ama yumurta takibi için almıştım...

kızlar bende aldım bu testi ancak beceremedim mi nedir göremiyorum ben tükürüğün sonucunu :( ne kadar tükürük koymak gerekiyor nasıl görüyorsunuz sonucu? ben kız erkek derdinde değilim pko'luyum ve yumurtlama günlerimi takip etmek istiyorum. yardım istiyorum

Bonie Family diye tükürükle yapılan bir test cihazı buldum internetten erkek veya kız bebek için bu cihazın doğru sonuç verdiği yazıyodu.
bende gidip aldım 2 gün önce sabahlar aç olarak cihazın merceğine tükürük koyup kuruması bekleniyor ve tekrar yerine takılıyor. çıkan görüntüye göre (detaylar kitapçığında anlatılıyo) istenilen cinsiyete göre ilişkiye giriliyor.

aranızda bu testi kullanan ve sonuç alan varmı arkadaşlar yazarsanız sevinirim.???

canım bende cinsiyet belirleme yöntemleri çabası içindeyim bi kaç gündür araştırma yapıyorum bende bakalım iki kızım var eşim erkek diye tutturdu yumurtlama yöntemi bana daha mantıklı geldi ssanki yumurtlama testimi denesek deneyenler varmı yazsınlar lütfen bende bunun için bi topic açtım bakalım ne ler gelecek:)

canım bende cinsiyet belirleme yöntemleri çabası içindeyim bi kaç gündür araştırma yapıyorum bende bakalım iki kızım var eşim erkek diye tutturdu yumurtlama yöntemi bana daha mantıklı geldi ssanki yumurtlama testimi denesek deneyenler varmı yazsınlar lütfen bende bunun için bi topic açtım bakalım ne ler gelecek:)

benim 2 kizim vardi
3.cocugumda doktora gitmistim
erkek cocuk olmasi icin ultrasondan bakip yumurtlama gününü söylüyordu
bir kizim daha oldu:-)
4.cocugumda esimin bir problemi olmamasina ragmen sperm sayisini artirmak icin esim diyete girdi bal ve degisik baharatlarla macunlar yapip ona yedirdim
ovulasyon aleti alip yumurtlama gününü tespit ettim
iliski öncesi tesbihler cekip,namazlar kilip dualar ettik ve sonuc
su anda 4 kizim var:-))
haa doktora gidip veya ovulasyon aleti ile yumurtlama gününü tespit ederek erkek cocuk sahibi olan yok mu
var tabii ki
ama benim tek diyecegim su : allah`in dedigi olur
hakkina nasil hayirli ise öyle olsun insaallah
selamlar...

Peki arkadaşlar yumurtalamadan 1 gün önce ilişki olursa erkek yumurtalama gününden sonra 2 ve 4 gün ilişki kızmis peki arkadaşlar bilen biri varmi bizi ii bilgilendiricek bu konuda

Cnm ben bonie deil ama intelligender kullandım tabi hamile kaldıktan sonra cinsiyeti doktordan önce söylüyor. Dogru çıktı. Onceden belirleme cok zor. Doktorlar bile kendilerinde tutturamiyorlar yakinen biliyorum. Sen dua et Allah'a sırtını yasla. Bu taze testlerden fazla medet ummamak lazım. Hayakirikligi oluyor.

bende botanik eczadan kendi elcezlerimle gidip aldım..ömürlük olması almamın en büyük nedeniydi..ikinci gebeliğim için kullanmak istedim ama ya bozuktu ya ben beceremedim...yada yumurtlamıyordum :27: tam 8 ay düzenli kullandım hiçbirşey göremedim..sonra amaaaaan dedim erkek kız olsunda artık diyip yumurtlama kiti kullanmaya başladım...idrar ile yapılanlar...zaten onlarda pek işe yaramadı...herşeyi bıraktığım ay gebe kaldım :37:
Rabbim gönlünüzdekileri tez zamanda nasip etsin diyorum ve :16::16::16::16::16::16::16: