Cinsiyet belirlemede karbonat deneyenler??

Karbonat değilde yüzük testi doğru çıktı bende. Yuvarlak şekilde dönüyordu erkek oldu.
Bide bi tanıdığınıza söyleyin sizin haberiniz olmadan başınıza bi tutam tuz döksün. Eğer ilk olarak burnunuza dokunursaniz erkek ağzınıza dokunursanız kız demekmiş. Annem yapmıştı burnuma dokunmuşum

Yuzuk için erken daha göbek çıkmamış ama cinsiyet için çatlicam meraktn

Dur bu 3. Ne olacak aceba ?yarın deneyeceğim seninkini karbonat denedim kız çıktı

Benım bi arkadaşa 8 ay erkek demişler doğumda kız olmuş 9 yaşında kızı var

İlk bebek Kız erkek farketmiyor dr a burdan duyup söyledim öyle bişey yok diyor (elbise filan alacağım artık bişeyler alayım dedim yok diyor alma kesın değil henüz dedi)
Önemli olan en başta hayırlı ve sağlıklı olması Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasıp etsin

Önemli olan en başta hayırlı ve sağlıklı olması Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasıp etsin
Amin hepımızın cinsiyet teferruat işte alısverıs heyecanı yoksa önemli değil
Sizinde Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil

Amin hepımızın cinsiyet teferruat işte alısverıs heyecanı yoksa önemli değil
Sizinde Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
Cinsiyet önemli deil ama insan ikiside olsun ister bnm oğlum olsaydı şimdide kız isterdm işte insan iki tarafta olsun ister ama en en en başta sağlıklı olması ve hayırlı olması

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…