- 7 Ekim 2020
- 213
- 48
- 13
- 31
- Konu Sahibi BERISMERVOS
-
Yuzuk için erken daha göbek çıkmamış ama cinsiyet için çatlicam meraktnKarbonat değilde yüzük testi doğru çıktı bende. Yuvarlak şekilde dönüyordu erkek oldu.
Bide bi tanıdığınıza söyleyin sizin haberiniz olmadan başınıza bi tutam tuz döksün. Eğer ilk olarak burnunuza dokunursaniz erkek ağzınıza dokunursanız kız demekmiş. Annem yapmıştı burnuma dokunmuşum
İnşallahHaftaya 11 oluyom acaba cinsiyet bişi söylerler mi
Canım ben 10. haftada yaptım ne göbeği çıkmasına gerek yokki yap bence :)Yuzuk için erken daha göbek çıkmamış ama cinsiyet için çatlicam meraktn
Canım ben 10. haftada yaptım ne göbeği çıkmasına gerek yokki yap bence :)
Kızlarda geç belli oluyormuş benimki erkekti 13. haftada öğrendik pipisinin fotoğrafını bile vermişti doktorBence kızdır bnm ili kızımda geç gösterdi hata ilk kızım doğumda öğrendikPeraeylem
Dur bu 3. Ne olacak aceba ?yarın deneyeceğim seninkiniKızlarda geç belli oluyormuş benimki erkekti 13. haftada öğrendik pipisinin fotoğrafını bile vermişti doktoro evde yaptığım testlerde doğru çıktı böylelikle :) çok eğlenceli oluyo yapın sizde
Allah gönlünüze göre versinDur bu 3. Ne olacak aceba ?yarın deneyeceğim seninkinikarbonat denedim kız çıktı
Saol Allah razı olsun sizin kaç tane cocuğunz varAllah gönlünüze göre versin
Daha ilk bebeğim geldi şuan 2 aylık teyzesi insallah sende sağlıcakla kavuşursunSaol Allah razı olsun sizin kaç tane cocuğunz var
İlk bebek Kız erkek farketmiyor dr a burdan duyup söyledim öyle bişey yok diyor (elbise filan alacağım artık bişeyler alayım dedim yok diyor alma kesın değil henüz dedi)Bence kızdır bnm ili kızımda geç gösterdi hata ilk kızım doğumda öğrendikPeraeylem
Önemli olan en başta hayırlı ve sağlıklı olması Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasıp etsinİlk bebek Kız erkek farketmiyor dr a burdan duyup söyledim öyle bişey yok diyor (elbise filan alacağım artık bişeyler alayım dedim yok diyor alma kesın değil henüz dedi)
MaşallahBenım bi arkadaşa 8 ay erkek demişler doğumda kız olmuş 9 yaşında kızı var
Amin hepımızın cinsiyet teferruat işte alısverıs heyecanı yoksa önemli değilÖnemli olan en başta hayırlı ve sağlıklı olması Rabbim hayırlı ve sağlıklı bebeğini kucağına almayı nasıp etsin
Ooouyyy kuzum bnm yerime kokla öp Allah ım acısını hiç yaşatmasın hayırlı ewlat etsin anasına babasınaDaha ilk bebeğim geldi şuan 2 aylık teyzesi insallah sende sağlıcakla kavuşursun
Cinsiyet önemli deil ama insan ikiside olsun ister bnm oğlum olsaydı şimdide kız isterdm işte insan iki tarafta olsun ister ama en en en başta sağlıklı olması ve hayırlı olmasıAmin hepımızın cinsiyet teferruat işte alısverıs heyecanı yoksa önemli değil
Sizinde Sağlıklı olsunlarda cinsiyet önemli değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?