Doğuma Hazırlık CİNSİYET BELİRLEMEEE BUNU BİLEN VARMIII HEP BERABER TEYİT EDELİM

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
bak sımdı
SEN : 89-92-95-98-2001-2004-2007-2010-2013
EŞİN: 86-90-94-98-2002-2006-2010-2014
esınınkı bu yıl yenılenmıs ama senınkı 2013 yılında yenılenmıs en eskı olan baskın oldugu ıcın senın bebegın buyuk ıhtımal kız olacak... cınsıyetlerı bellı olunca doktordan haber verelım bırbırımıze benım bebıs daha 4 haftalıkkk .... ama hesabıma gore erkek cıkıyorr..
Canım benimki yüzde yüz erkek pipiyi gördük :))) acaba farklı bir olay varda bizmi bilmiyoruz

Ben 89 eşim 86 doğumlu cinsiyeti söylermsnz belli benimki ama hesaptan anlamıyorum detaylı anlatırsanız daha iyi olur teşekkürler
aaa senın cınsıyetı bellı dımııı... dogru mu peki hesaba öre kız cıktı gercekten kız mııı ...?? ona gore umutlanalım..... 3 ay nasıl beklerız cınsıyet bellı olcak dıyee D:D dogru mu bak haber et sakın catlarımmm :D

2010'da ilk kızımı doğurdum hesaba göre de kız olması gerekiyomuş bu doğru, ikinci kızım da kasımda doğucak nasipse hesaba göre o da doğru çıkıyo. :)
ayyyyy su ana kadar hıc yanlıs cıkan olmadı heralde dogru bu hesappp yupppiiii cok sevınclıyımm :D

aaa senın cınsıyetı bellı dımııı... dogru mu peki hesaba öre kız cıktı gercekten kız mııı ...?? ona gore umutlanalım..... 3 ay nasıl beklerız cınsıyet bellı olcak dıyee D:D dogru mu bak haber et sakın catlarımmm :D

Canım konu sahibi sensin acaba biz hata mi yaptık hesaplarken rica etsem bakarmısın sana zahmet.oğlum olacak allahın izniyle.kız cıkıyor ama

size zahmet benımkınıde hesaplar mısınız ben 1994 esım 1988
SEN :94-97-2000-2003-2006-2009-2012
ESİN: 88-92-96-2000-2004-2008-2012
canım sımdı ıkınıznkı de 2012 yılında yenılenmıss boyle oluncada ay olarak hangınız once dogmussa ona bakılıyoo hangınız once dogduysanız cınsyet o oluyo.. yanı ınsallahh :)

arkadaş eskiyi baz almış kendi örneğinde ama cvp yazar belki..ben kendimi yanlış hesaplamışım aydan dolayı daha yenilenmedi demekki benim 87aralık çünkü onu atlamışım kız oluyo ozaman:KK48: haftaya belli olursa yazcam kesin:)
ya bıldıgıme gore eskısını baz alıyoruz hangısı eskıyse o baskın gelıyormus.. cogu kısı yaptı dogru cıkıyor. bakalım arada ıstısna mı cıkıyo yoksa palavra mı anlamadım walla bende ıste heyecan oluyo :D haftaya kesın yazz tamam mııı . benım daha 3 ay war bellı olmasına...

Canım saolasın doğru hesaplamışsın cok iyi anladım ellerine sağlık.ama oğlum olacak allahın izniyle yanlışmı cıktı acaba veya en son 2014 cıkmış eşimde onunki yenilenmiş o nümü baz alacağız

canım senın bebegın kac aylık ? ve esının ve senın dogum tarıhı ne ? ay yıl olarak ?

ya bıldıgıme gore eskısını baz alıyoruz hangısı eskıyse o baskın gelıyormus.. cogu kısı yaptı dogru cıkıyor. bakalım arada ıstısna mı cıkıyo yoksa palavra mı anlamadım walla bende ıste heyecan oluyo :D haftaya kesın yazz tamam mııı . benım daha 3 ay war bellı olmasına...
canim bende yaptum kiz cikti dogru cikti cunku 7 aylik bi kizim var...

canim bende yaptum kiz cikti dogru cikti cunku 7 aylik bi kizim var...
bazı ıstısnalar oluyo o da soyle oluyoo esınınkı 2014 yanı bu yılda yenılenmıs... kadınınkıde mesela 2012 yılında yenılenmıs dıyelım... eger kadın esının dogum gununden once hamıle kalmıssa eger esınınkı daha yenılenmemsı oluyo ve cınsıyet erkek cıkıyo sımdı arkadasa yazdım bakalım bu dogru bı tespıt mı oluyo :D hihi

Canım konu sahibi sensin acaba biz hata mi yaptık hesaplarken rica etsem bakarmısın sana zahmet.oğlum olacak allahın izniyle.kız cıkıyor ama
senın neydı tarıhlerııı ? bıde esının ve senın tam dogum tarıhını ve kaç aylık hamıle oldugunu yazar mısın bana ona gore bişeye bakacam sorna anlatcam sıze eger dogru cıkıyorsa.

senın neydı tarıhlerııı ? bıde esının ve senın tam dogum tarıhını ve kaç aylık hamıle oldugunu yazar mısın bana ona gore bişeye bakacam sorna anlatcam sıze eger dogru cıkıyorsa.
Tekrar yazayım canım.

Benim 20.11.1989
Eşimin 12.02.1986
Bebeğim 4,5 aylık.
20 Mayıs hamile kaldığım gün.

bazı ıstısnalar oluyo o da soyle oluyoo esınınkı 2014 yanı bu yılda yenılenmıs... kadınınkıde mesela 2012 yılında yenılenmıs dıyelım... eger kadın esının dogum gununden once hamıle kalmıssa eger esınınkı daha yenılenmemsı oluyo ve cınsıyet erkek cıkıyo sımdı arkadasa yazdım bakalım bu dogru bı tespıt mı oluyo :D hihi
Canim ben 1988 esim 1981 ben 2013 hamile kaldim.simdi 7 aylik kizim var..

Benimki 20.11.1989
Eşiminki 12.02.1986
Bebeğim şuan 4,5 aylık canım
hmmmm yaaa sey dıcektım eger esının dogum gununden once hamıle kaldıysannn cınsıyet erkek oluyor... ama sen esının dogum gununden sonra hamıle kalmıssınn off yaa nıe boyle oldu sımdııı ...:((:( hesaba gore senınkı eskı yenılenmıs buyuzden kız dıye soluoruzz ama erkek cıkıyo acaba baska bısey daha mı war... ay olarak bı durum mu war acaba

hmmmm yaaa sey dıcektım eger esının dogum gununden once hamıle kaldıysannn cınsıyet erkek oluyor... ama sen esının dogum gununden sonra hamıle kalmıssınn off yaa nıe boyle oldu sımdııı ...:KK43::-)( hesaba gore senınkı eskı yenılenmıs buyuzden kız dıye soluoruzz ama erkek cıkıyo acaba baska bısey daha mı war... ay olarak bı durum mu war acaba
Bilmiyorum ki cnm tüp bebek ondan mı acaba.

kızlar bizimki nasıl oluyor ya esimde bende 1985 dogumluyuz
BEN:1985-1988-1991-1994-1997-2000-2003-2006-2009
EŞİM:1985-1989-1993-1997-2001-2005-2009-2013-2017
bizimki nasıl olacak kızlar esim aralık dogumlu ben subat.

Back
X