Doğuma Hazırlık Cinsiyet belli oldu alışveriş tavsiyesi lütfen 🥰🥰

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kış bebeği olacağı için uzun kollu, yarim kollu alın. 0-3 Ya da 0-6 Ay beden alabilirsiniz. Ama çok almayın benden size tavsiye zaten hemen büyüyorlar. Civil ve lcw den çok sık alışveriş yapıyorum ben kızıma hem güzel hemde kaliteli. Buu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😍

Merhaba güzel anneler bebeğim kız nasıl kıyafetler kaç beden ay almalıyım nerden almalıyım ne kadar almalıyım aralıkda olacak Allah nasip ederse 🥰
Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Bence alışveriş için daha çok erken ben de yeni yen8 almaya başladım şuan yaz ayında olduğumuz için mağazalarda kışlık birşey zaten yok.. hastane çıkışı ve zıbınlarla alışverişe başlayabilirsin e bebekte çok güzel indirimler oluyor internetten aldım birkaç parça indirimleri takip ediyorum o da erken doğum riskim olduğu için yoksa hala almazdım gözüme hoş gelen kışlık olarak daha çıkmamış bence biraz daha beklemelisin :)

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin inşallah. Bence alışveriş için daha çok erken ben de yeni yen8 almaya başladım şuan yaz ayında olduğumuz için mağazalarda kışlık birşey zaten yok.. hastane çıkışı ve zıbınlarla alışverişe başlayabilirsin e bebekte çok güzel indirimler oluyor internetten aldım birkaç parça indirimleri takip ediyorum o da erken doğum riskim olduğu için yoksa hala almazdım gözüme hoş gelen kışlık olarak daha çıkmamış bence biraz daha beklemelisin :)
Teşekkür ederiz 🙏Maddiyat olarak birden yüklenemeyiz ve şehirden çok uzakdayız git gel vs arabamız dahi yook ayda bir gidip bakmayı düşünüyorum yavaştan 🥰

Back
X