inş canım sağolasınÇok erken daha canım ... en az 16 haftalıkken dilan kesinleşir diyor doktorlar. Sağlıkla gelsin bebişin inş
1,cocugumda 3 aylıkken kemık yapısı kız demıstı kız cıktı yıne dermı acaba.hiçbişi alamıyorum:)Eltim 12 haftalikken ögrenmisti ilk bebeginde. Bebeginin durusu önemli, ama emin olamayabilir doktor cok erken daha karistirmak kolay. Ben 18 haftalikken ögrendim erkekti, eltimin kiz bebekti.
Ayni doktormu? Ayni doktorsa söyler büyük ihtimal. Benim doktorumda cinsiyetini görmesine ragmen kemik yapisindan emin olmustu.1,cocugumda 3 aylıkken kemık yapısı kız demıstı kız cıktı yıne dermı acaba.hiçbişi alamıyorum:)
aynı dr zaten 2,gıdısım olucak soracagm soyler ınsAyni doktormu? Ayni doktorsa söyler büyük ihtimal. Benim doktorumda cinsiyetini görmesine ragmen kemik yapisindan emin olmustu.
Sen sor yine, yaz buraya merak ettim bende:)
yazarm cts dr gıdecegım:)Ayni doktormu? Ayni doktorsa söyler büyük ihtimal. Benim doktorumda cinsiyetini görmesine ragmen kemik yapisindan emin olmustu.
Sen sor yine, yaz buraya merak ettim bende:)
12 haftalık gıdecegım cınsıyet bellı olurmu acaba cok merak edıyorum öğrenen varmı aranızda
ay ins banada der. kemık yapısına goremı kalp atısına goremı dedı size.sağlıkla al kucagına ıns az kalmışMerhaba 12. haftamızda bize %70/80 erkek gibi dedi...
13. hafta yine büyük ihtimal erkek dediler
15+7de kesin olarak erkek olacağını öğrendik....
Gönlünüze göre olsun inşallah
kızım var canım 10 yasında kutudakı kız gıbıydı tombık:)hayırlısı olur ıns farketmıyor sırf bısıler almak ıcın :)):))kalp atım olayını duymuştum ama hiç sormak aklıma gelmedi,,, neye göre erkeğe benzetiyorsunuz diye
Yandaki güzellik kızınız ise,,,hayırlı birde erkek evlat diliyorum size,,,,yada gönlünüzden ne geçiyorsa....
kızım var canım 10 yasında kutudakı kız gıbıydı tombık:)hayırlısı olur ıns farketmıyor sırf bısıler almak ıcın :))
amin inş sizinkınıde allah bağıslasınAllah bağışlasınn,, bizimde 13 yaşında bir kızımız var,,
sağlıkla gelsinler en başı o.
Bende gittim ama öğrenemedim cnm 16 haftayı bekle istersenkımse yokmu öğrenen hanımlar?
3,ay gelmen gerek dedı bakıcam bebegın gelısımıne dedı oyuzden gıdıyorum ama cınsıyetıde ogrensem fena olmazdı ogrenemezsem 4,ay sonu gıderım bıdaha gıtmemBende gittim ama öğrenemedim cnm 16 haftayı bekle istersen
bır arkadasa daha yazmıştım termal kaplıcalara gıt canım faydası oluyor ıns olur bebısın allahın ıznıylebenimde 9 yaşında bir kızım var 1 yıldır deniyoruz olmuyor banada dua edermisiniz inş benimde ikinci bebeğim olur kızım çok istiyor
Ben yarın ogrenecegım ınsallah12 haftalık gıdecegım cınsıyet bellı olurmu acaba cok merak edıyorum öğrenen varmı aranızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?