cinsiyet bir türlü netleşmedi ...

sakzkraker

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2019
237
114
33
31
hanımlar merhaba 15,5 haftalık hamileyim ..13,5 haftalıkken 2 doktor erkek gibi dedi 1 doktor kız gibi dedi ..15,5 haftalıkken mecbriyetten 2 farklı doktora gittim başka bi sebepten o doktorlardan biri çıkıntı var gibi de yok gibide emin değilim dedi diğer doktor da kız gibi dedi :) ben hangisine inanıcam başına böyle bi durum gelen var mı :) en önemlisi sağlıklı olması tabiki ama insan merak ediyor ..

hanımlar merhaba 15,5 haftalık hamileyim ..13,5 haftalıkken 2 doktor erkek gibi dedi 1 doktor kız gibi dedi ..15,5 haftalıkken mecbriyetten 2 farklı doktora gittim başka bi sebepten o doktorlardan biri çıkıntı var gibi de yok gibide emin değilim dedi diğer doktor da kız gibi dedi :) ben hangisine inanıcam başına böyle bi durum gelen var mı :) en önemlisi sağlıklı olması tabiki ama insan merak ediyor ..
Benim ikisinde de ne dediyseler o çıktı canım ilk oğlumda 12 haftalıkken çıkıntı var dendi bi kaç gün sonra başka doktora gittim erkek d edi. İkinci oğlumda da erkek dedi direkt doktor😁 ayrıntılı ultrasonda gidebilirsen orda daha net gözükür

Benim 13. haftadan 18. haftaya kadar kesin kız dedi. Sonra bir gün ultrasonda çıkıntı var erkek gibi dedi. 22. haftada ayrıntılı ultrasonda kız olduğu ortaya çıktı. En iyisi ayrıntılıyı bekleyin, çevremde çok var ayrıntılıdan sonra cinsiyet tahmini değişen.

Back
X