Doğuma Hazırlık Cinsiyet değişen varmı kızlar

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

selmanehirselma

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2015
286
95
48
40
14 haftada erkek demişti bu gün gittim 19 haftalık Kız dedi bide özel Dr gidiyorum benim gibi cinsiyeti değişen varmı bu sefer kesin bilmişmidir acaba

Ben varım :)
12 ve 15 te erkek 20 de kız dendi. Kız olarak devam şuan :):) Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize...

Ay bize de 13. Haftada erkek dediler. 18.haftadayız şimdi de kız diyorlar. Olmayan organı nasıl gördü acaba doktor

Ay bize de 13. Haftada erkek dediler. 18.haftadayız şimdi de kız diyorlar. Olmayan organı nasıl gördü acaba doktor
Erken haftalarda yanılma çok oluyor sanırım banada bak bu pisisi diye göstermişti şimdi 23 haftalık olduk bu gidişimde net söyler sanırım 100/90 kız dedi daha emin olmadan alışverişe de başlamadım

Erken haftalarda yanılma çok oluyor sanırım banada bak bu pisisi diye göstermişti şimdi 23 haftalık olduk bu gidişimde net söyler sanırım 100/90 kız dedi daha emin olmadan alışverişe de başlamadım

20.haftada ayrıntılı usg yaptırdınız mı? Orada organlara detaylı bakılıyor diye biliyorum. 23 hafta da az uz değil yani. Farklı bir doktora daha göründünüz mü?

20.haftada ayrıntılı usg yaptırdınız mı? Orada organlara detaylı bakılıyor diye biliyorum. 23 hafta da az uz değil yani. Farklı bir doktora daha göründünüz mü?
Ayrıntılı ugs yaptırmadım gittimde 18 haftalıktı kız dedi bu hafta kontürolüm vaar ayrıntılı usg yaptırıp yaptırmammakta kararsızım ne iki nede üçlü test yaptırmadım

Ben varım :)
12 ve 15 te erkek 20 de kız dendi. Kız olarak devam şuan :):) Rabbim hayırlı sağlıklı nasip etsin hepimize...
Merhaba bana da 15+2 de erkek dedi görüntüye bakarak sizde de böyle bir görüntü varmıştı. Ultrason çok kötüydü o yüzden emin olamıyorum.

Arkadaşlar size bakar mısınız geçen hafta 15+2 iken erkek dedi doktor görüntüye göre. Ama ultrason Makinesi o kadar kötüydüki bebeği bile tam seçemedim. Başı kıçı ayıramadım valla. Sizce hafta olarak ya da fotoğraftan yanılma payı olabilir ? Erken mi daha?

Eklentiler

• C290D556-D55F-4B29-B147-27FC57779C03.webp
    C290D556-D55F-4B29-B147-27FC57779C03.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 75
Arkadaşlar size bakar mısınız geçen hafta 15+2 iken erkek dedi doktor görüntüye göre. Ama ultrason Makinesi o kadar kötüydüki bebeği bile tam seçemedim. Başı kıçı ayıramadım valla. Sizce hafta olarak ya da fotoğraftan yanılma payı olabilir ? Erken mi daha?
Dediğiniz gibi çok seçilmiyor ama , erkek gibi görünüyor. Birkaç hafta daha sıkın dişinizi o zamana net konuşur inş. Hayırlısı olsun.
Bana 16 haftalık usg fotosunda sence ne , diye sormuştu ben erkek dedim. Meğer o haftalarda çıkıntı hem kızda hem erkekde oluyormuş. Sonra kayboldu bizdeki :)

Dediğiniz gibi çok seçilmiyor ama , erkek gibi görünüyor. Birkaç hafta daha sıkın dişinizi o zamana net konuşur inş. Hayırlısı olsun.
Bana 16 haftalık usg fotosunda sence ne , diye sormuştu ben erkek dedim. Meğer o haftalarda çıkıntı hem kızda hem erkekde oluyormuş. Sonra kayboldu bizdeki :)
Biz çok uğraştık bu bebek için 5 senedir. Tabiki Allah önce sağlıklı evlat nasip etsin ama insan mrk ediyor :) teşekkürler cevabın için

Başlığı görünce sen cinsiyet değiştirmek istiyorsun sandım :D

Bebişler bir öyle bir böyle , duruşa göre doktoru da yaniltabiliyorlar. Sağlıkla gelsin ..

Back
X