Doğuma Hazırlık Cinsiyet degisir mi?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

umt4433

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2018
22
7
1
33
mrb iyi aksamlae basligim biraz tuhaf olsa da aklimda deli sorular var 13+4 ken kontrole gittim kiz dedi doktor 15+4 te gittim ve erkek dedi. Kafam cok karisik kiz dedi diye bir cok hazirlik yaptim. uc hafta sonra tekrar gitcem degisme ihtimali var mi basina boyle bisey gelen var mi.doktor kucukte olsa degisme ihtimali var ama erkek gibi duruyor dedi

Eklentiler

• IMG-20180324-WA0001.webp
    IMG-20180324-WA0001.webp
    8 KB · Görüntüleme: 161
Canim ben 16.haftamda ogrendim cinsiyetini . Erkek dedi doktor hatta bacak arasini okadar guzel gosterdiki net gordum cinsiyetini . Bende bile hala korku var garip bi tedirginlik sanirim cok karisiklik oluyor ya bu konularda ondan etkilendim sanirim. Sende kesinlesene kadar birsey alma canim. Biz birseyler almak icin 8.ayimizi bekliyoruz sende oye yap ;)

Canim ben 16.haftamda ogrendim cinsiyetini . Erkek dedi doktor hatta bacak arasini okadar guzel gosterdiki net gordum cinsiyetini . Bende bile hala korku var garip bi tedirginlik sanirim cok karisiklik oluyor ya bu konularda ondan etkilendim sanirim. Sende kesinlesene kadar birsey alma canim. Biz birseyler almak icin 8.ayimizi bekliyoruz sende oye yap :KK66:
cevapladiginiz icin tesekkur ederim tecrubeli erkek annesi olarak soruyorum size :)) ultrosana baktin mi yukledigime

cevapladiginiz icin tesekkur ederim tecrubeli erkek annesi olarak soruyorum size :)) ultrosana baktin mi yukledigime
Baktim ama pek anlayamadim :) Ben genelde kafa yapisina bakiyorum

12 haftalıkken direk erkek dedi doktorum. Sonra başka bi doktora gittim 15+3 te kıza benzettim dedi :halay:2 nisanda başka bi doktora gidicem bakalım ne dicek :KK49: umarum bu saatten sonra ikiz demez :skandal::KK53:

erkeğe benzettim.2. fotoda benimki gibi totoşunu dönmüş.
Valla kim görse resmî de beni de erkek diyor.İçime de hep erkek doğuyordu.Ta ki doktor kız diyene kadar Herkes şok oldu.Belirtilerim dahi erkekti.Uzman perinotolog yanılmış olamaz herhalde değil mi

Valla kim görse resmî de beni de erkek diyor.İçime de hep erkek doğuyordu.Ta ki doktor kız diyene kadar Herkes şok oldu.Belirtilerim dahi erkekti.Uzman perinotolog yanılmış olamaz herhalde değil mi
benimkide erkeğe benziyordu hatta erkek bebek gibi hiç üzmedi bulantı ve mide sıkıntıları hakkında.çoğu kız bebek ilk 3 ayda hallediyor annelerini.şu son zamanda da ilk üç ayın acısını bu ay çıkarıyor gibi :D.iskelette benziyordu kıza çünkü çok poposunu döndü.:D. peki yediklerin nasıl tuzluyu seviyormusun.benim ekşi ile aram yoktu tuzluyu seviyordum öyle pastırma kadar tuzlu da yemiyordum.birde kız belirtisi tatlıyı düşünmek bile içini karıştırabilir yada tatlıyı fazla kaçırdın diyelim yağlı yemiş gibi miden bulanıyor.

benimkide erkeğe benziyordu hatta erkek bebek gibi hiç üzmedi bulantı ve mide sıkıntıları hakkında.çoğu kız bebek ilk 3 ayda hallediyor annelerini.şu son zamanda da ilk üç ayın acısını bu ay çıkarıyor gibi :KK70:.iskelette benziyordu kıza çünkü çok poposunu döndü.:KK70:. peki yediklerin nasıl tuzluyu seviyormusun.benim ekşi ile aram yoktu tuzluyu seviyordum öyle pastırma kadar tuzlu da yemiyordum.birde kız belirtisi tatlıyı düşünmek bile içini karıştırabilir yada tatlıyı fazla kaçırdın diyelim yağlı yemiş gibi miden bulanıyor.
Benim oldum olası tatlıyla aram yoktur.Aşermem olmadı.Sadece yeşil erik istiyorum.Beslenmemde bir değişiklik olmadı sadece suyu çok tüketir oldum.Sizin nasıl geçiyor kaç haftalıksınız ve kız mı

Benim oldum olası tatlıyla aram yoktur.Aşermem olmadı.Sadece yeşil erik istiyorum.Beslenmemde bir değişiklik olmadı sadece suyu çok tüketir oldum.Sizin nasıl geçiyor kaç haftalıksınız ve kız mı
benim kız olacak ama baya bi süre erkek zannettim.çileği seviyormusun peki hamilelik sürecinde?

Back
X