Cinsiyet değişir mi

18 haftayim %99 erkek oldu
Yani kızdan gene değişttiiiiii
Yaaa MasaAllah hayırla gelsin insaAllah 🥰ama şaşırdım yani detaylıda yanılmaz payı çoook düşük bu tür vakalardan dolayo bende sürekli şüphedeyim sadece 2 defa baktırdım bir normal ultrasondan bir de detaylıda 27 hafta olduk daha baktırmadım.
Kız erkek hiç hiç farketmez ama sürekli temkinli alıyorum eşya yarın kontrolüm var bir kez daha baktıracagım artık kızıma pembiş pembiş eşyalar almak istiyorum 😊

18 haftayim %99 erkek oldu
Yani kızdan gene değişttiiiiii

16. Haftada kesin denilip 18 de %99 erkek denmesi cidden şaka gibi olmuş. Bende cinsiyeti 17. Haftada öğrendim ama nedense hala içimde bir acaba var böyle bir süpriz ile karşılaşmam umarım🤲

Bize doktorumuz 12 de aşırı ısrarımız sonucu kıza benziyor ama pek güvenme değişebilir dedi ve 16. Hafta %99 erkek dedi 20. Hafta renkli ultrasonda görünce de %100 derim dedi şimdi renkli ultrasonu bekliyoruz bende görmeden emin olamıyorum😂

Doktorlar bile kendinden emin değilken biz nasıl emin olucaz acaba 🤭 bana da doktor %99 kız dedi 1 ay sonra ayrıntılı var ordaki doktor da kız derse inanıcam bu gidişle 😄

Doktorlar bile kendinden emin değilken biz nasıl emin olucaz acaba 🤭 bana da doktor %99 kız dedi 1 ay sonra ayrıntılı var ordaki doktor da kız derse inanıcam bu gidişle 😄
Ben sırf bu yüzden 4 ayrı doktora gittim ve aynı zamanda sonra yine 4 ayrı doktora farklı zamanda gittim . Ve hepsi aynısını söyledi o yüzden tamamdır dedim evet ücreti bayağı kabarık oldu ama hiç olmazsa eminim cinsiyetinden 🥰

Evet evet benim ki 16. Haftada yorum yapıldı o zaman bu hafta da yanılma payı düşük sağlıkla gelsin sizin yavrunuz da haber bekliyorum 😍
Size demiştim bilgilendirecegim diye 12. Hafta da erkek gibi denildi ama emin değilim demişti doktor . Sonra ki haftalarda kız olduğu kesinleşti 🥰🙏🏻

Ben sırf bu yüzden 4 ayrı doktora gittim ve aynı zamanda sonra yine 4 ayrı doktora farklı zamanda gittim . Ve hepsi aynısını söyledi o yüzden tamamdır dedim evet ücreti bayağı kabarık oldu ama hiç olmazsa eminim cinsiyetinden 🥰

Bende başka doktora mı gitsem diyorum da çevremdekiler benle aynı fikirde değil adam emin olmasa %99 demezler diyorlar 🤭

Benimde kafam karıştı özelde ki doktor erkek demişti 13+4 devlet hastanesi de %70 erkek dedi acaba değişir mi kontrolüm de bayramdan sonra çok merak içindeyim

Merhaba arkadaşlar 16 haftalık hamileyim 12 haftada doktor kontrolümüz vardı cinsiyet tahmini istedim çok ısrar edince dr kuzum gibi dedi geri bacak arası dolu en iyisi bekleyelim dedi 2 gün önce yine kontrolüm vardı erkek dedi sizce bu durum değişir mi fotoğraf ekliyorum şimdiden teşekkür ediyorum 🙏🤗
Bana 13.haftada erkek dedi dokturum. Ayrıntılı ultrasonda kız olduğunu öğrendik. Yanılma olabiliyor 😊

Kızlar 16+5 günlük hamileyim 5 gün önde gidiyormuş bebek cinsiyet 12 haftalık demişti hala aynı kız dedi ayrıntılı da değişen oldu mu hiç hazırlık yapsam diyorum ama sürpriz yaşamam değil mi başına gelen oldu mu duydunuz mu yada

Back
X