• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet değişir mi?

semakrslnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Kızlar 12.haftadayım bugün devlet hastanesine kontrole gittim doktora cinsiyet tahmininiz nedir dediğimde ilk başta erkeğe benziyor erkek gibi dedi. Muayene sonunda da yani cinsiyet konusu çok arada kız da olabilir erkek de. Genelde bebekler gösteriyor ama seninki tam göstermiyor dedi. Bundan ne anlamalıyım kesin erkek midir böyle bi durum yaşayıp sonrasında değişen var mı bilgilendirir misiniz

Benim doktorlar en başından benzettiği cinsiyette yanılmadılar ama yanılma payı tabiki var. En kesin detaylı ultrasonda öğrenirsin

Net konuşmuyorlar ama tahmin olarak diyorlar. Nedense doktorlar cinsiyet konusunda kesin konuşmuyor. Detaylı ultrason hariç.
Öyle gerçekten. Önce erkeğe benziyor dedi sonra dediğini demeseydi kafam karışmazdı başka bir doktora daha görüneyim haftaya özele gidicem zaten. Az çok netleşir o zaman

Bu haftada kesin belli olmuyor 15-16dan sonra netleşiyor. Benim özeldeki doktorum da 12. haftada net konuşmadı 16da emin olarak söyledi. Erken haftada kızlarda da çıkıntı oluyor çünkü sonradan o çıkıntının neye dönüşeceği belli oluyor

Ya önce erkek gibi deyip sonrasında çok arada kız da olabilir erkek de demesi kafamı çok karıştırdı

16.haftadan önce yanılma payı yüksek maalesef. Hiç güvenmeyin söylenene. Ona göre alışveriş yapmayın
Bana da 12de erkeğe benziyor dedi dr ama kızım olacak.

Kızlar merhaba bu görüntü 16. Haftada verildi erkek dddi emin değildi ama sanki bana kızda olan :”3 çizgi gibi geliyor yardımcı olur musunuz

Eklentiler

• IMG_81F22AB3-D3F5-4397-AC3D-26A30EA62C62.webp
    IMG_81F22AB3-D3F5-4397-AC3D-26A30EA62C62.webp
    240 KB · Görüntüleme: 428
Kızlar 12.haftadayım bugün devlet hastanesine kontrole gittim doktora cinsiyet tahmininiz nedir dediğimde ilk başta erkeğe benziyor erkek gibi dedi. Muayene sonunda da yani cinsiyet konusu çok arada kız da olabilir erkek de. Genelde bebekler gösteriyor ama seninki tam göstermiyor dedi. Bundan ne anlamalıyım kesin erkek midir böyle bi durum yaşayıp sonrasında değişen var mı bilgilendirir misiniz
Kesin dememis doktor zaten o nedenle degisebilir gibi geldi sizin icin bana

Back
X