cinsiyet farklılığı

askgulu33

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2014
511
71
118
slmlar bayanlar benim sizlere bir sorum olucak. Özellikle kız ve erkek anneleri hamılelıkte nasıl farklılıklar hissettiniz?

Erkek bebek daha erken haftalarda oynar derler doğru mu?

Bı oğlum iki kızım var
Oğlumda hareketlerini daha önce hissetmiştim
Ama genelleme yapamayız bunun için
Ben ikisinde de çok kustum mesela
Kızsa az bulantı olur derler

slmlar bayanlar benim sizlere bir sorum olucak. Özellikle kız ve erkek anneleri hamılelıkte nasıl farklılıklar hissettiniz?

İki oğlum var 16. Haftada hissettim ikisinide. Çok ekşi şeyler severdim. Tatlı pek sevmedim.

Benim kızım olacak ve inanılmaz hareketli. Çok erken hissettim. Hep erkektir bu kadar erken ve çok hareket ediyolarsa dediler yanıldılar. Ama çok ekşi aşerdim

bende kızımda bol bol ekşi yedim allahtan limon agcımız vardı 3 ay kusturduu mide bulantılarım vardı çok hareketliydi kızlar oynak olur demişlerdi:KK70::KK70::KK70::KK70:boşada çıkarmadı halada aynı 2 yasında şimdi yine hamişim 8 haftalık buda çok farklı mide bulantı kusma yok tatlı acı ekşi hepsini yiyorummmm hayırlısı olsunnn

Can'ım ikinci Kızçem yolda. İlkini 16. Haftada bunu 11 de net hissettim. İlkimde ekşi bunda tatlı yedim. İlkimde karnım yoktu bunda sivri büyük. İlkimde bulantım 6 ay kusmayla sürdü bunda hiç olmadı nerdeyse. İlk bebeğim ufaktı gelişimi yavaştı bunun maşallahı var. İlk kızım geriden geliyordu bu bazen önde bazen aynı gününde takip ediyor. İlk kızımda göğüslerde fark olmadı bunda karardı büyüdü. Yani fark çok cinsiyet aynı :-)

Back
X