Cinsiyet hakkında

Kirikkale71

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2023
23
5
1
Bebeginizin cinsiyeti daha belli olmadan cinayet hakkında hislerinizde yanılma oldumu veya doktorun söylediğinin aksine bir cinsiyet yanılmasi oldu anneler böyle bir şey yasiyan varmi merak ettim anneler

Ben bir kız bir erkek hissetmiştim, öyle de oldu ama yanılan da çok. Bence duru görüyle de alakalı. Genelde hislerim doğru çıkar benim

Ben hep erkek hissettim kızım oldu. Hatta Dr kız dediği halde hala erkek olur diye düşündüm hep erkek kıyafetleri bakıyordum. Üstelik hep kız istemiştim birde🤭🤭

Benim bir kızım Bi oğlum var doktor kız dedi ama hiç kıza benzemiyor oğlumla aynı hamileliğim kızımda Bi erkek Bi kız dedi doktor ama ben kız olduğu hisetim ve kızım oldu oğlum da da aynı erkek olacağı içime doğmuştu çok şükür erkek oldu genelde hislerimde yanılmam çevremdeki kimse kıza hiç benzemiyor diyo bende hiç benzetemiyom açıkçası bakalım doğduğunda görecem artık 🤭

Bebeginizin cinsiyeti daha belli olmadan cinayet hakkında hislerinizde yanılma oldumu veya doktorun söylediğinin aksine bir cinsiyet yanılmasi oldu anneler böyle bir şey yasiyan varmi merak ettim anneler
Merhaba.😊 gebeliğimi ilk öğrendiğim an erkek hissettim hiç kız aklıma dahi gelmedi. Rüyamda da görmüştüm 🥹 11+4 de doktorum söyledi kesin değil dedi ama artık kesinleşti erkek olduğu 🙏🏼

Vala bende rüyalarımda sürekli erkek görüyorum ve rüyalarım çıkar bu sadece cinsiyet konusunda değil günlük yaşamımda babaannem hastanede kuzenimden helallik istiyordu rüyamda ve bunu söyledim kuzenimden helallik istediler babanem için ertesi gün babaannem vefat etti

Bide arkadaşlar konumuzun çok dışında ama malum kurban bayramı önümüz lütfen paylaşalım alah olana daha çok versin olmayana vermeyi nasip etsin ilaki çevrenizde ihtayaci olanlar vardır bu sadece maddiyat VS gibi düşünmeyelim çocuklarımızın kullanmadığı oyuncakları kiyafetleride olur çocuklarimizda paylaşmayı ogretilim... UNUTALIM KOMŞUSU AÇKEN TOK YATAN BİZDEN DEĞİLDİR

Kızlar merhaba 12+5 günlük doktorum Kiz dedi ama içimden hep erkek geçiyor
A342B9B3-CA8E-4523-A528-11E6D75D49BE.webp

Back
X