- 18 Eylül 2025
- 27
- 10
- 3
- 23
- Konu Sahibi bebekkkgeliyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Chatgbt sordunuz muuEki Görüntüle 3678372 lütfen cinsiyet tahmini yapar mısınız? Çok merak ediyorum fikirlerinizi. Sohbet edelim. 13 haftalık![]()
Evet ya bir kız bir erkek diyor ama en son kız dedi sizce neChatgbt sordunuz muu
Ben sorduğumda da kız dediEvet ya bir kız bir erkek diyor ama en son kız dedi sizce ne![]()
Haha benimkine miBen sorduğumda da kız dedi
Evet sağlıkla gelsin ikisine de okeyizHaha benimkine miyaa ben hep kız hissediyordum doktorum erkeğe benzetti sonra ona odaklanmaya çalıştım sonra emin değilim dedi kafam çorba olduuu
KesinlikleEvet sağlıkla gelsin ikisine de okeyiz![]()
Hamişlerin duası kabul olur derler bize de dua eder misinKesinlikle![]()
Tabii ki Allah gönlünüze göre versin, hayırlı zamanda olsun inşallah, bizimki tüp bebek ama hiç stres yapmayın biliyorum çok zor ama gerekirse destek alın ne zaman rahat olursanız o zaman olurHamişlerin duası kabul olur derler bize de dua eder misin![]()
O günlere takvimleee uymak vs çok zorlayıcıTabii ki Allah gönlünüze göre versin, hayırlı zamanda olsun inşallah, bizimki tüp bebek ama hiç stres yapmayın biliyorum çok zor ama gerekirse destek alın ne zaman rahat olursanız o zaman olur![]()
23 yaşındasın değil mi nasıl tüp bebeğe karar verdinizTabii ki Allah gönlünüze göre versin, hayırlı zamanda olsun inşallah, bizimki tüp bebek ama hiç stres yapmayın biliyorum çok zor ama gerekirse destek alın ne zaman rahat olursanız o zaman olur![]()
İnşallah en kısa zamandaTabii ki Allah gönlünüze göre versin, hayırlı zamanda olsun inşallah, bizimki tüp bebek ama hiç stres yapmayın biliyorum çok zor ama gerekirse destek alın ne zaman rahat olursanız o zaman olur![]()
evet, geçmişte operasyon falan geçirdim ve ben sağlık alanı ile fazla ilgiliyim sürekli alıştırırım biraz bilinçli davrandım açıkçası bu sebepten23 yaşındasın değil mi nasıl tüp bebeğe karar verdiniz