Doğuma Hazırlık Cinsiyet meselesi..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

mminis

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2015
244
167
53
29
En başından beri kızım olacak diye çok istedim çok dua ettim hatta genelde kese yuvarlak olursa kız olur derlerdi benim kese top gibi yuvarlaktı hep. Kız olacak diye baya heveslenmiştim 😊 dün ultrasonda oğlum olacağını öğrendiim 🤗 tabi ki üzülmedim ama insan bir garip oluyormuş😊 önemli olan sağlıklı gelmesi inşallah sağlıklıdır biricik oğlum😊
Size ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum. Pipisini ben bile gördüm. Kesin erkek değil mi? Daha da değişmez 😂😂😂
3C7A055F-8F39-4D48-A5F6-F1D80C9E3076.webp

En başından beri kızım olacak diye çok istedim çok dua ettim hatta genelde kese yuvarlak olursa kız olur derlerdi benim kese top gibi yuvarlaktı hep. Kız olacak diye baya heveslenmiştim 😊 dün ultrasonda oğlum olacağını öğrendiim 🤗 tabi ki üzülmedim ama insan bir garip oluyormuş😊 önemli olan sağlıklı gelmesi inşallah sağlıklıdır biricik oğlum😊
Size ultrason fotoğrafını göstermek istiyorum. Pipisini ben bile gördüm. Kesin erkek değil mi? Daha da değişmez 😂😂😂
Eki Görüntüle 2607718

Bu ultrasondan cinsiyet işlerinden anlamam yazınızı okumaya başlamadan direk Ultrasona bakıp erkek galiba dedim ve siz erkek demişsiniz🤭
Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah darısı biz isteyenlere 🙏

Bu ultrasondan cinsiyet işlerinden anlamam yazınızı okumaya başlamadan direk Ultrasona bakıp erkek galiba dedim ve siz erkek demişsiniz🤭
Hayırlı ve sağlıklı bir evlat olsun inşallah darısı biz isteyenlere 🙏
Aminnn canım inşallahh 🙏🏼😊

Eki Görüntüle 2607718
Bende sizin gibi kiz dedim hep kese görüntüsü falan. Sonra doktor aaa pipisi kesin erkek dedi ben sok. Kiz diye isim bile bulmustum. Suan erkek olacağını ogrendim hala saskinligimi atamadim

Back
X