• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cinsiyet öğrenememe?

eftelyacandan

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
31
Puanlar
3
Arkadaşlar ben 15+3 de doktora gittim cinsiyet öğrenirim diye, çünkü kardeşimden de biliyorum 12. Haftada bile öğreniliyor, bebeğim kendini göstermedi ama doktorum orda "cinsiyeti şuan belli olmaz daha oluşmadı" dedi. Benim kardeşim erkekti 12+5 de öğrendik gayette oluşmuştu, bebeğin cinsiyetini bu haftalarda veya erken öğrenen varsa yorum yapabilir mi? İlk gebeliğim bu arada

Arkadaşlar ben 15+3 de doktora gittim cinsiyet öğrenirim diye, çünkü kardeşimden de biliyorum 12. Haftada bile öğreniliyor, bebeğim kendini göstermedi ama doktorum orda "cinsiyeti şuan belli olmaz daha oluşmadı" dedi. Benim kardeşim erkekti 12+5 de öğrendik gayette oluşmuştu, bebeğin cinsiyetini bu haftalarda veya erken öğrenen varsa yorum yapabilir mi? İlk gebeliğim bu arada
14 hafta civarı öğrenmiştim bende. 12 hafta civarıda öğrenen çok kişi var. Bazı doktorlar emin olmadan söylemiyor sanırım

En kesin 16.haftada öğrenilir.
12. Hafta baya erken
Yanılma payı çok olur ı haftada
O yüzden doktorlar erken konuşmak istemeyebilir
Bana da 12.haftada erkeğe benziyor dendi ama 16.haftada kız olduğunu öğrendik
Beklemek en güzeli

En kesin 16.haftada öğrenilir.
12. Hafta baya erken
Yanılma payı çok olur ı haftada
O yüzden doktorlar erken konuşmak istemeyebilir
Bana da 12.haftada erkeğe benziyor dendi ama 16.haftada kız olduğunu öğrendik
Beklemek en güzeli
Evet haklısın olabilir teşekkür ederim 🥰

12.hafta gittigimde belli olmaz daha demisti 16.haftada cagirdi o zmn belli olmustu

12. Haftada %90 erkek dedi doktor şuan 19 um ve erkek olduğu kesin
Erkek olunca daha erken öğreniliyor diye duymuştum kız biraz daha geç belli olabiliyor.

12. Haftada %90 erkek dedi doktor şuan 19 um ve erkek olduğu kesin
Erkek olunca daha erken öğreniliyor diye duymuştum kız biraz daha geç belli olabiliyor.
Yaaa teşekkür eder verdiğiniz bilgi için, hayırlısı olsun biraz bebeğe küstüm 20. Haftaya kadar gitmem diyorum ama sabırsızım şubatın ortasında gidebilirim🤭

Yaaa teşekkür eder verdiğiniz bilgi için, hayırlısı olsun biraz bebeğe küstüm 20. Haftaya kadar gitmem diyorum ama sabırsızım şubatın ortasında gidebilirim🤭
İnşallah gönlünüzdeki olur sağlıklı olsun da cinsiyet önemli değil Allah kucağınıza almayı nasip etsin

Kızlar merhaba 16. Haftada doktora gittim doktor bu görümtüyü verdi ilk başta cinsiyieti kız olarak gördü sonra bu ultrasona göre erkek dedi ama bana sanki 3 çizgi var gibi geliyor sizce kız mı erkek mi

Eklentiler

• IMG_81F22AB3-D3F5-4397-AC3D-26A30EA62C62.webp
    IMG_81F22AB3-D3F5-4397-AC3D-26A30EA62C62.webp
    240 KB · Görüntüleme: 105
Back
X