Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim grupta (ocak anneleri) net budur denilen cinsiyetlerde değişen oldu. Ama hepsi de erkekten kıza döndü. Kızdan erkeğe dönen hiç olmadı.Merhaba kızlar doktorum 12.haftada kesin kız eminim dedi değişmez dedi özel hastanede iyi bilinen bı domtor ve cihazı devlete göre iyi çok emin konuştu.Ve kız bebeklerinse çok yanılma olmaz diye duydum acaba degsirmi
Yaa hadi inşallah bı oglm var kızımız olsun istiyoruz tanı sağlıklı sıhhatli olmasi öncülüğümuzBizim grupta (ocak anneleri) net budur denilen cinsiyetlerde değişen oldu. Ama hepsi de erkekten kıza döndü. Kızdan erkeğe dönen hiç olmadı.
Ben de tam 12+0da öğrendim değişmedi![]()
Peki cinsiyet ney ve degismedi11.haftada öğrendim değişmedi![]()
ErkekPeki cinsiyet ney ve degismedi
Yine de hazırlık yapmamanı öneririm, 16. haftayı bekle, sonra aldıkların elinde kalacak hepYaa hadi inşallah bı oglm var kızımız olsun istiyoruz tanı sağlıklı sıhhatli olmasi öncülüğümuzbend eoyle duydum erkek denilip kız çıkan çok ama kız denilip değişen pek yok
Ayy inşallah değişmez oglumuz var kızımiz olsun çok istiyoruz hayırlısı ileErkekama ayni haftalarda kiz denilip degismeyen arkadaslarim da var
Hayirli saglikli evlat nasip etsin rabbimAyy inşallah değişmez oglumuz var kızımiz olsun çok istiyoruz hayırlısı ile
Yok canm yapmıyorm tabiki 16da bı dhaa gidicez inşallah ondna sonra baslicazYine de hazırlık yapmamanı öneririm, 16. haftayı bekle, sonra aldıkların elinde kalacak hep![]()
Amin inşallah canım teşekkür ederimHayirli saglikli evlat nasip etsin rabbim
Banada 12de kız dediler dhaa gitmedim inşallah benimde değişmez bana erken geldi ama demekki bilen biliyor12.haftada öğrendim. Kız. Değişmedi. Her gittiğimde yine sorarım![]()