Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Cinsiyet ogrenmek icin ozel hastaneye giden var mi
henuz devlet hastanesinde cinsiyeti ogrenemedim kural oldugundan mi soylemiyorlar yoksa goremedilermi bilemiyorum cihazlar da eski..sirf cinsiyet ogrenmek icin ozel hastaneye giden var mi doktora cinsiyeti merak ettigimiz icin geldik mi diyorsunuz
henuz devlet hastanesinde cinsiyeti ogrenemedim kural oldugundan mi soylemiyorlar yoksa goremedilermi bilemiyorum cihazlar da eski..sirf cinsiyet ogrenmek icin ozel hastaneye giden var mi doktora cinsiyeti merak ettigimiz icin geldik mi diyorsunuz
ankarada baska bir hastanede sikinti olmus oyuzden soylenmiyormus heralde genel olarak uzatiyorlar zamani..iki dakika muaynede zaten bebekde gostermez kolay kolay:) bakalim insallah bu sefer gosterir ya
Devlet hastanelerindede söylüyorlar fakat doktora göre değişiyor sanırım. Özel hastanede kontrol için geldim dediğin zaman o cinsiyetinide söyleyecektir söylemese bile sen sorabilirsin
Devlet hastanelerindede söylüyorlar fakat doktora göre değişiyor sanırım. Özel hastanede kontrol için geldim dediğin zaman o cinsiyetinide söyleyecektir söylemese bile sen sorabilirsin