Cinsiyet partileri hakkında

Papatyamnm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2021
1.954
742
73
Kızceler içinizde cinsiyet öğrenme partisi yapanlar var mı var mı bilmiyorum ama bu parti bana çok sağlıklı ve doğru gelmiyor. Bende bebek bekleyeceğim inşallah yakında zaman bir sürü yapacaklar listesi yaptım ama bir türlü bu partiyi listeye katmak içime sinmiyor. Bir parti yapılıyor kız da olsa erkek te olsa havalara uçuluyor ee o zaman heyecanlı bekleyiş neden? Ya da sonuç kız olunca özellikle bazı videolarda babaların yüzleri tuhaflaşıyor ve bu bebek ileride büyütünce bunları izleyecekler. Ve cinsiyetine bu kaçar takılmak cinsiyet aytımcılığına da dokunuyor gibi, sanki anne ile babanın aklında bir cinsiyet var onun İçin dua edip heyecanlanıyorlar orada gibi. Ne bilim bana özellikle bebek acısında iyi değil gibi. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba sadece düşüncemi paylaşmak istedim. Düşüncelerinizi merak ettim🌸 Tabbi ki herkes özgür içinden geldiği gibi yapmalı 🌸 Eşimle ben sağlıklı bir bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz,❤️

Bana da bu olay bir sevimli geliyor birde negerek var diyorum ama banada saçma geliyo sanırım bu yön daha agır basıyor :D yani her anne babanın gönlünde mutlaka bi cinsiyet oluyor ilk yda kaçıncı cocuk olursa olsun :) he ama kız isterken erkek erkek isterken kız cıktıgını görünce surat asanda nankördür Allaha şükrermesini bilmiyordur bence misal bir oglum var ikinci kız olsun diye gönlümden çok geçiyor cinsiyet partısı yapsam kızda cıksa sevinirim erkekte suratım düşmez saglıklı olsun yeterki eee zaten sacma gelen kısmıda bu cidden her iki sonuçta beni mutlu edecekse ne gerek var partiye :D

Amaaan çok gereksiz bence. Hepsi gösteriş bunların. İki üç kere denk geldim başka cinsiyet çıkınca suratları düşenleri gördüm. Herkes çocuğu olsun diye çabalıyor, ediyor Allah sans ne güzel nasip ediyor ama beğenmiyorlar.
Herkesin kendi kararı tabiki ama bence boş ve gereksiz.

Bana da görgüsüzlük gibi geliyor. Herkes yapmış bende yapmış olayım diye yapmak, buna harcayacagınız meblağı kitaplık alabilirsiniz mesela ya da lösev gibi yerlere bagıslayabilirsiniz. Yarışma yapmak gibi bir durum oluştu nişan düğünkerde aynı şekilde düğüne gidip eglenmiyoruz da Anadolu ateşinin çakmalarını izliyoruz gibi🤭 bana çok wow gelmiyor. Ben olsam cinsiyetini öğrendiğimde eşimle öğrenirim işte kağıda yazılı evde anı olsun diye kameraya alırım. Sonuçta o sevinc veya heyecan anı önemli yoksa millet için show yapıp heryeri süsleyip yapmacıktan zıplamak çok güzel durmuyor.
Ama canınız ne isterse onu yapın bunu sevmiyorsanız sevdiğiniz kardeş kuzen ark kahve pasta ile kutlayın iyi vakit geçirin mesela nasıl isterseniz.

Ben yapmadım çok saçma geliyor bana, doktorda öğrendik içimden geçen kızdı kızım olacak inşallah ama ne havaya sıçradım ne de aşırı tepki verdim :D Gülümsedim belki bir kaç damla yaş o kadar. Çok aşırı tepki veriyorlar bu cinsiyet partisinde 'bakın nasıl seviniyorum" adı altında. Böyle anlar bence özel olmalı, illa kutlanacaksa eşle birlikte kutlanmalı diye düşünüyorum

Ben yaptım. Ama öyle aman aman internette gördükleriniz gibi konseptli falan değil. Sevdiğim tüm insanları çağırdım cinsiyet açıklamasından sonra oturup hep beraber yedik içtik eğlendik. Maksat mutluluğunuzu paylaşmak sevdiklerinizle, gösteriş değil tabiiki de.😊💖

O partiler bana çok rezilce geliyor. 😢 Özellikle şuna bakar mısınız, insan başkası adına utanıyor. Login • Instagram
Çocuk arayerde düşmüş olabilir🤦🏼‍♀️
Yanında da kız evlatları var. O çocuğun içine yara etti aptal adam…

Konu sahibi, bence doğru düşünüyorsunuz. Ben de yapmadım, yapmayı da aklımdan dahi geçirmedim. Erkek olsa ne, kız olsa ne, Allah sağlıklı evlat nasip etsin.

Konu sahibi, bence doğru düşünüyorsunuz. Ben de yapmadım, yapmayı da aklımdan dahi geçirmedim. Erkek olsa ne, kız olsa ne, Allah sağlıklı evlat nasip etsin.
Evet en çok o kızlara üzüldüm ben de. Böyle insanlar ürememeli ya.

Ben cinsiyeti biliyordum eşim ve kızım bilmiyordu kizim 9 yasinda ona balon alip icine mavi konfeti koydum babasiyla ikisi patlattilar ben o anin fotografini çektim üçümüz den baska kimse yoktu yanimizda o an erkek kardesi öğrendiğindeki mutluluğunu fotografladim ve ne esim ne ben havalara filan sicramadik kizimiza sarilip cok iyi bi abla olucaksin kardesine dedik balonun patladığı andaki sevinci fotograflara çok güzel yansidi ilerde kardesine gostermek icin güzel bi anı oldu.Aile buyuklerinede arayip normal binsekilde haber verdim illa sacma organizasyonlara gerek yok hatira kalmasi icin kendi aranizda kimseye haber vermeden video veya fotograf cekip o anı ölümsüzleştirebilirsiniz

Kızceler içinizde cinsiyet öğrenme partisi yapanlar var mı var mı bilmiyorum ama bu parti bana çok sağlıklı ve doğru gelmiyor. Bende bebek bekleyeceğim inşallah yakında zaman bir sürü yapacaklar listesi yaptım ama bir türlü bu partiyi listeye katmak içime sinmiyor. Bir parti yapılıyor kız da olsa erkek te olsa havalara uçuluyor ee o zaman heyecanlı bekleyiş neden? Ya da sonuç kız olunca özellikle bazı videolarda babaların yüzleri tuhaflaşıyor ve bu bebek ileride büyütünce bunları izleyecekler. Ve cinsiyetine bu kaçar takılmak cinsiyet aytımcılığına da dokunuyor gibi, sanki anne ile babanın aklında bir cinsiyet var onun İçin dua edip heyecanlanıyorlar orada gibi. Ne bilim bana özellikle bebek acısında iyi değil gibi. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba sadece düşüncemi paylaşmak istedim. Düşüncelerinizi merak ettim🌸 Tabbi ki herkes özgür içinden geldiği gibi yapmalı 🌸 Eşimle ben sağlıklı bir bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz,❤️
Zorunlu olması gereken bir şey değil, insanların eğlenme amaçlı yaptığını düşünüyorum. Ben de yapmadım ama başkalarının ne yaptığı umrumda değil. Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın, kimseyi zararı olmadığı sürece insanlar istediklerini yapabilirler bence.

Partiyi listeye katmak icime sinmiyor demissin oraya takıldım. Sanki bunu yapmak bir zorunlulukta, yapmayanlari dıslıyolarmıs gibi olmus.gereksiz abartı bu partiler o kadar insanı toplamanın mantıgı ne. Sacmalık

O partiler bana çok rezilce geliyor. 😢 Özellikle şuna bakar mısınız, insan başkası adına utanıyor. Login • Instagram
İzledim😳 ne kadar gereksiz tepki. Sanki kız olsa üzülecekmiş adam gibi. Yazık günah ya ben cinsiyet konusunda çok üzülüyorum bazen kız çocukları istenmiyormuş gibi hissediyorum😞 Oysaki rabbim evlat verdinde gerisi boş

Partiyi listeye katmak icime sinmiyor demissin oraya takıldım. Sanki bunu yapmak bir zorunlulukta, yapmayanlari dıslıyolarmıs gibi olmus.gereksiz abartı bu partiler o kadar insanı toplamanın mantıgı ne. Sacmalık
Yok kuzum çevremdekiler hep kutluyor bekler yani benden. Benim çevre biraz böyle ama bir benim içime sinmiyor içimden gelmiyor ondan yazdım. Benim içime sinmezse ya da istemezsem kimsenin etkisinde kalmam yapmam zaten🌸

Zorunlu olması gereken bir şey değil, insanların eğlenme amaçlı yaptığını düşünüyorum. Ben de yapmadım ama başkalarının ne yaptığı umrumda değil. Herkes mutlu olduğu gibi yaşasın, kimseyi zararı olmadığı sürece insanlar istediklerini yapabilirler bence.
Ama düşünsene belki bu çocuklar ileride bu videoları izleyecek. Çocuk demeyecek mi anne babam neden tepkisiz kaldı beni istemedi mi ya da çocuk demeyecek mi vaovv cinsiyetimi öğrenince havalara uçtular diyip narsist olacak belki, hep gözde olmak pohpohlanmak isteyecek. Bazen istediği ilgiyi göremeyince bu sefer stres bunalım olacak belki. Ben doğum gününün bile nezih sade olmasından yanayım. Yani aklımda böyle şeyler geliyor. Dediğim gibi herkesin kendi düşüncesi evi çocuğu ben sadece duygularımı paylaşmak istedim 🌸

Ben cinsiyeti biliyordum eşim ve kızım bilmiyordu kizim 9 yasinda ona balon alip icine mavi konfeti koydum babasiyla ikisi patlattilar ben o anin fotografini çektim üçümüz den baska kimse yoktu yanimizda o an erkek kardesi öğrendiğindeki mutluluğunu fotografladim ve ne esim ne ben havalara filan sicramadik kizimiza sarilip cok iyi bi abla olucaksin kardesine dedik balonun patladığı andaki sevinci fotograflara çok güzel yansidi ilerde kardesine gostermek icin güzel bi anı oldu.Aile buyuklerinede arayip normal binsekilde haber verdim illa sacma organizasyonlara gerek yok hatira kalmasi icin kendi aranizda kimseye haber vermeden video veya fotograf cekip

Kesinlikle canım, evet. Eşimle gidip normal bir şekilde doktordan öğreniriz orda sarılırız iki göz yaşı pıt. Daha ne isterim. 🙏🤗 Ben bu partileri ailelerin yaptığı partilerden daha çok çocukları düşündüğüm İçin çok sağlıklı gelmedi açıkçası

Back
X