- 17 Kasım 2016
- 8.474
- En iyi cevaplar
- 1
- 28.696
- 548
- 42
- Konu Sahibi Papatyamnm
İsteyen yaparda kendi fikrim çok gereksiz, sidik yaristirmak için yapılan şeyler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
E yapmayınKızceler içinizde cinsiyet öğrenme partisi yapanlar var mı var mı bilmiyorum ama bu parti bana çok sağlıklı ve doğru gelmiyor. Bende bebek bekleyeceğim inşallah yakında zaman bir sürü yapacaklar listesi yaptım ama bir türlü bu partiyi listeye katmak içime sinmiyor. Bir parti yapılıyor kız da olsa erkek te olsa havalara uçuluyor ee o zaman heyecanlı bekleyiş neden? Ya da sonuç kız olunca özellikle bazı videolarda babaların yüzleri tuhaflaşıyor ve bu bebek ileride büyütünce bunları izleyecekler. Ve cinsiyetine bu kaçar takılmak cinsiyet aytımcılığına da dokunuyor gibi, sanki anne ile babanın aklında bir cinsiyet var onun İçin dua edip heyecanlanıyorlar orada gibi. Ne bilim bana özellikle bebek acısında iyi değil gibi. Ben mi yanlış düşünüyorum acaba sadece düşüncemi paylaşmak istedim. Düşüncelerinizi merak ettimTabbi ki herkes özgür içinden geldiği gibi yapmalı
Eşimle ben sağlıklı bir bebeğimiz olsun başka bir şey istemiyoruz,
![]()
Adam padişah soyundan galiba böyle sevinç görmedim mallar ona kalacak saray falanO partiler bana çok rezilce geliyor.Özellikle şuna bakar mısınız, insan başkası adına utanıyor. Login • Instagram
Allah’ın ayısı.
O partiler bana çok rezilce geliyor.Özellikle şuna bakar mısınız, insan başkası adına utanıyor. Login • Instagram
E yapıcam demedim zatenE yapmayın
Zorunda mısınız
Yuh gitmek mi. Kızlara üzüldüm umarım onlarda büyüdüklerinde bu videoya denk gelmezlerAdam padişah soyundan galiba böyle sevinç görmedim mallar ona kalacak saray falan
Bi video daha vardı 2 kızları var balonu patlatıyorlar pembe toz
Adam sinirlenip gidiyordu![]()
Aa videoyu atmışsın hatta o video işteYuh gitmek mi. Kızlara üzüldüm umarım onlarda büyüdüklerinde bu videoya denk gelmezler
Tesadüf gördüm denk geldiAa videoyu atmışsın hatta o video işte
Nişan gibi organizasyon olmuş bu kadar herkesi çağırmasına gerek yok illa yapacaksa aile içinde olsa yeter ne biliyo belki orda bulunan birinin ya çocuğu olmuyorsa bu durum onu ne kadar üzer ben yapmazdım böyle bi şeyi ha yaparsam hamile olduğumu eşime özel bi şekilde vermek isterim çünkü ben 1.5 yıldır bekliyorum o anı aşılama oldum nasip diyip bekliyorumO partiler bana çok rezilce geliyor.Özellikle şuna bakar mısınız, insan başkası adına utanıyor. Login • Instagram