- 2 Şubat 2025
- 572
- 1.271
- 28
- 26
- Konu Sahibi flytostayalive
-
Neden?Yapmayın.
Saçma. Kız olunca sevinecekler zıplayacaklar erkek olunca üzülecekler mi? Ya da tam tersi? Sexist tüm olaylara karşıyım.Neden?
Tabi ki hayır. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Anı kalsın istiyoruz. Cinsiyet ayrımı değil.Saçma. Kız olunca sevinecekler zıplayacaklar erkek olunca üzülecekler mi? Ya da tam tersi? Sexist tüm olaylara karşıyım.
Baby shower yapın. Işe de yarar bir şey. Gerçekten çok saçma. Sünnet düğünüyle eş deger öyle düşünün.Tabi ki hayır. Sağlıklı olsun da gerisi önemli değil. Anı kalsın istiyoruz. Cinsiyet ayrımı değil.
Baby Shower da yapılır, inşallah. Sünnet düğünü çok ayrı bir şey bence. Ona ben de sinir oluyorum.Baby shower yapın. Işe de yarar bir şey. Gerçekten çok saçma. Sünnet düğünüyle eş deger öyle düşünün.
Tamamen aynı emin olun.Baby Shower da yapılır, inşallah. Sünnet düğünü çok ayrı bir şey bence. Ona ben de sinir oluyorum.
Katılmıyorum tabi saygı duyuyorumTamamen aynı emin olun.
Yani zaten olay çok da fayda gözetmek değil, heyecanlılar ilk çocuk, bir şeyler yapmak isteniyor :) Ben de buradan fikir almak istedim o kadarbaby shower bence de daha mantıklı.. cinsiyet partileri artık saçma bir yere gidiyor bence. kime ne faydası var onu da anlamadım. doktorlar bile sinir oluyor bu duruma
Anı kalması için balonla öğrenme yapabilirsiniz benceKızlar selamm, yardımınıza ihtiyacım var.
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ennn yakın arkadaşım hamile çoook heyecanlıyız.
Cinsiyet partisi planlıyoruz. Yaratıcı fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. Güzel, akılda kalıcı bir şey planlamak istiyoruz.
Neler yapabiliriz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Teşekkür ederimmAnı kalması için balonla öğrenme yapabilirsiniz bence
haklısınız.. herkesin kendi secimi ama ben komple konsepte karşı olduğum için hangi türlüsünü görsem cringe geliyor.. karı koca basbasa bir sekişde öğrenmek bana daha anlamlı geliyor. diğer türlüsü o kadar gösterişe döndü ki artık insanlar saçma bir sekişde büyük tepki veriypr bizim gibiYani zaten olay çok da fayda gözetmek değil, heyecanlılar ilk çocuk, bir şeyler yapmak isteniyor :) Ben de buradan fikir almak istedim o kadar
Haklısınız bazıları aşırı gösteriş veliaht, şehzade, prenses, kraliçe geliyor sıfatlarına şiddetle karşıyımhaklısınız.. herkesin kendi secimi ama ben komple konsepte karşı olduğum için hangi türlüsünü görsem cringe geliyor.. karı koca basbasa bir sekişde öğrenmek bana daha anlamlı geliyor. diğer türlüsü o kadar gösterişe döndü ki artık insanlar saçma bir sekişde büyük tepki veriypr bizim gibibaby shower yapıp bebek için gerekli seyleri alıp organize olmak daha hoş.. yeni anne olmus biri olarak söylüyorum
Kendim öğrendim hastaneden çıkar çıkmaz da herkesi arayıp söyledim cinsiyeti bu yüzden bir fikrim yokKızlar selamm, yardımınıza ihtiyacım var.
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ennn yakın arkadaşım hamile çoook heyecanlıyız.
Cinsiyet partisi planlıyoruz. Yaratıcı fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. Güzel, akılda kalıcı bir şey planlamak istiyoruz.
Neler yapabiliriz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
Ben çocuk düşünmüyorum ama kesin ben de böyle olurum dayanamam hiçKendim öğrendim hastaneden çıkar çıkmaz da herkesi arayıp söyledim cinsiyeti bu yüzden bir fikrim yokumarım bulursunuz güzel bir fikir
Ben sabırsız bir insanım uykularım kaçarBen çocuk düşünmüyorum ama kesin ben de böyle olurum dayanamam hiçyakın arkadaşım çok az kişiye söyledi nasıl dayanıyorsun diyorum çook teşekkür ederim
Yani öyle de, zaten az kişi olacak. inanılmaz teyzeliğe büründüm çok heyecanlanıyorumBen sabırsız bir insanım uykularım kaçarhemde bana biraz saçma geliyor aman millette benim çocuğumun cinsiyeti için ölüp bitmiyor sonuçta 2 seçenek var
Sağlıkla gelsin ☺Yani öyle de, zaten az kişi olacak. inanılmaz teyzeliğe büründüm çok heyecanlanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?