Cinsiyet Partisi Hakkında Yardımınıza İhtiyacım Var

flytostayalive

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2025
572
1.271
28
26
Kızlar selamm, yardımınıza ihtiyacım var.

Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Ennn yakın arkadaşım hamile çoook heyecanlıyız.
Cinsiyet partisi planlıyoruz. Yaratıcı fikirlerinizi duymaya ihtiyacım var. Güzel, akılda kalıcı bir şey planlamak istiyoruz.
Neler yapabiliriz? Fikirlerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

Şimdiden teşekkürler.

baby shower bence de daha mantıklı.. cinsiyet partileri artık saçma bir yere gidiyor bence. kime ne faydası var onu da anlamadım. doktorlar bile sinir oluyor bu duruma

baby shower bence de daha mantıklı.. cinsiyet partileri artık saçma bir yere gidiyor bence. kime ne faydası var onu da anlamadım. doktorlar bile sinir oluyor bu duruma
Yani zaten olay çok da fayda gözetmek değil, heyecanlılar ilk çocuk, bir şeyler yapmak isteniyor :) Ben de buradan fikir almak istedim o kadar

Anı kalması için balonla öğrenme yapabilirsiniz bence

Yani zaten olay çok da fayda gözetmek değil, heyecanlılar ilk çocuk, bir şeyler yapmak isteniyor :) Ben de buradan fikir almak istedim o kadar
haklısınız.. herkesin kendi secimi ama ben komple konsepte karşı olduğum için hangi türlüsünü görsem cringe geliyor.. karı koca basbasa bir sekişde öğrenmek bana daha anlamlı geliyor. diğer türlüsü o kadar gösterişe döndü ki artık insanlar saçma bir sekişde büyük tepki veriypr bizim gibi baby shower yapıp bebek için gerekli seyleri alıp organize olmak daha hoş.. yeni anne olmus biri olarak söylüyorum

Haklısınız bazıları aşırı gösteriş veliaht, şehzade, prenses, kraliçe geliyor sıfatlarına şiddetle karşıyım Tabii arkadaşıma iletirim belki daha bireysel yapmak ister. Teşekkür ederim

Kendim öğrendim hastaneden çıkar çıkmaz da herkesi arayıp söyledim cinsiyeti bu yüzden bir fikrim yok umarım bulursunuz güzel bir fikir

Kendim öğrendim hastaneden çıkar çıkmaz da herkesi arayıp söyledim cinsiyeti bu yüzden bir fikrim yok umarım bulursunuz güzel bir fikir
Ben çocuk düşünmüyorum ama kesin ben de böyle olurum dayanamam hiç yakın arkadaşım çok az kişiye söyledi nasıl dayanıyorsun diyorum çook teşekkür ederim

Ben çocuk düşünmüyorum ama kesin ben de böyle olurum dayanamam hiç yakın arkadaşım çok az kişiye söyledi nasıl dayanıyorsun diyorum çook teşekkür ederim
Ben sabırsız bir insanım uykularım kaçar hemde bana biraz saçma geliyor aman millette benim çocuğumun cinsiyeti için ölüp bitmiyor sonuçta 2 seçenek var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…