cinsiyet planlamayla bebek dusunenler

kis_gunesi007

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2016
60
22
3
34
kizlar yardim edin bir kizim var 17 aylik esim uzun zamandir ikincini istiyor erkek istiyor doktora gittim bana haziranda kalirdan erkek.olma ihtimalinin oldugunu soyledi tabii ki her sey rabbimin elinde ben sadece Allahtam diloyorum.sizin fikirleriniz nedir bu konuda ? yapanlat varmi boyle sey bu gune kadar korunuyorduk bu aydan basladik denemelere insallah haziranda kalirim.Allah bize erkek verirde benimde canim kurtulur

kizlar yardim edin bir kizim var 17 aylik esim uzun zamandir ikincini istiyor erkek istiyor doktora gittim bana haziranda kalirdan erkek.olma ihtimalinin oldugunu soyledi tabii ki her sey rabbimin elinde ben sadece Allahtam diloyorum.sizin fikirleriniz nedir bu konuda ? yapanlat varmi boyle sey bu gune kadar korunuyorduk bu aydan basladik denemelere insallah haziranda kalirim.Allah bize erkek verirde benimde canim kurtulur
Canım ben ılk gebeliğimde Dr bu sene erkek senesi cocukların geneli erkek demişti. Yanında asistanı vardı sanırım bak herzamankinden demişti. Erkek cocugum oldu. Bu 2. gebeliğimde arkadaşım kız senesi dedi 2li taramada doktor kıza benziyor ama kesin değil dedi. Ayın 31 inde belli olacak. Ama ay olarak duymamıştım. Hep sene olarak duydum. Doktor diyorsa vardır bir bildiği :) Allah' ım gönlüne göre sağlıklı bir erkek cocuk versin inşallah.

Gittiginiz bu doktorlari hakikaten merak ettim ne bicim doktorlarmis boyle ilginc??
Kim garanti veriyor kiz senesi erkek senesi diye tipta bunlari okuduklarini hic sanmiyorum.
Kulaktan dolma seylerle kendinizi bosuna anlamsiz umitlere kaptirmayin rabbimden baska kimse bilemez yok kiz senesi yok erkek senesi boyle bi sacmaliga gore de cocuk dogur diyen bi doktora da gitmem sahsen.
Rabbim saglikli akli basinda hayirli evlat versin.

Gittiginiz bu doktorlari hakikaten merak ettim ne bicim doktorlarmis boyle ilginc??
Kim garanti veriyor kiz senesi erkek senesi diye tipta bunlari okuduklarini hic sanmiyorum.
Kulaktan dolma seylerle kendinizi bosuna anlamsiz umitlere kaptirmayin rabbimden baska kimse bilemez yok kiz senesi yok erkek senesi boyle bi sacmaliga gore de cocuk dogur diyen bi doktora da gitmem sahsen.
Rabbim saglikli akli basinda hayirli evlat versin.
Dr garanti erkek doğar diye bir şey demedi bana öylede yazmadım zaten. Sadece erkek senesi dedi. Yani %100 demedi geneli erkek dedi. Demekki ultrasyonda geneli erkekmiş ki öyle bir ibare kullandı.. Kimde bilemez tabiki. Rabbim den başka. Onun bilincindeyim çok şükür. Allah kime neyi kısmet ederse onu yaşar onu görür. İnsanlardaki bir umut işte. Tabiki rabbim önce sağlık versin hayırlı evlat olsun cinsiyet önemli değil.

Back
X