Doğuma Hazırlık Cinsiyet rüyası gören varmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Cnm ben hamile olduğumu öğrendiğim gece rüyamda bana doğru koşan bi at gördüm birkerede önüme bi tepsi baklava koydular yedim oglum oldu rüyayla alakası varmıdır bilmiyorum tabi ama içime bihis doğdu erkek olabilirmi diye doğru cikti

bence rüya, bilinçaltından dolayı görülür büyük ihtimalle. yani rüyayı gören kişi erkek istiyorsa eğer erkek görür.. bel bağlamayın..

Hadi yaa at neguzel ruyaymis canım ruyadatatli yiyenlerin genelde erkek diye duyuyoruz gercekten

Ben hep başkasının kızını goruyorum acaba benim mi ?
Bunu bilemeyiz ki biz kaç haftaliksınız? Benim için herkes oğlun olacak dedi inanilmaz kıllandım ve sivilcelendim. Ama şunu okumuştum bacaklar ve kalça kalınlaşıyor yazmışlardı kiz bebekte kesinlikle bariz bir şekilde bacaklarım ve kalçam kalınlaştı benimde.

9 haftalık canim erkek çok istiyorum birtane kızım var çünkü ama kizimdaki hamileliğimde aynı geçiyor bu da kız galiba

9 haftalık canim erkek çok istiyorum birtane kızım var çünkü ama kizimdaki hamileliğimde aynı geçiyor bu da kız galiba
Ne olur hayırlısı deyin. Evladın cinsiyeti olmaz hayırlısı, hayırsızı olur. Tabi kızınız olduğu için erkek annesi olmayı istemeniz çok normal sizi anlıyorum. Sağlıkla gelsin kuzunuz önemlisi bu.

teyzemin haberi yokken erkek bebek doğurduğumu görmüş, eşimde hamileliğimi öğrendikten bir hafta sonra erkek bebek gördüğünü söyledi ve geçen hafta öğrendik ki erkekmiş ben hiç görmedim sadece doktor cinsiyeti söylüyordu ve ben aşırı mutlu oluyodum rüyamda ama cinsiyeti ne söylediğini hatırlayamamıştım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…