- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.693
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Evet tam tersi çıkanlardansin canım..ya ben hep kız görüyorum ama benim değil başka yabancı bir kız çocuğu oyuzden terse yoramiyorum ya nasıl yorulur acaba3 Kez erkek gördüm, ama kız geliyor :)
Peki gordugun erkek seninmiydi canım yoksa başkalarının erkek çocukları falanmiydiSürekli erkek bebek gördüm kızım oluyor.
Evet bilinç altı rüyası kavramı ayrı ..ama gerçekten hamilelerin rüyaları ya çıkıyor ya tersi cikiyorbence rüya, bilinçaltından dolayı görülür büyük ihtimalle. yani rüyayı gören kişi erkek istiyorsa eğer erkek görür.. bel bağlamayın..
Hadi yaa at neguzel ruyaymis canım ruyadatatli yiyenlerin genelde erkek diye duyuyoruz gercektenCnm ben hamile olduğumu öğrendiğim gece rüyamda bana doğru koşan bi at gördüm birkerede önüme bi tepsi baklava koydular yedim oglum oldu rüyayla alakası varmıdır bilmiyorum tabi ama içime bihis doğdu erkek olabilirmi diye doğru cikti
Nasıl gördün canım seninmiydi bebek baskalarinin bebegimiydiKız bebek gördüm oğlum olacak nasipse.
benim bebegimdi. kucağıma verdiler, cinsiyetini sormaya utandim (rüya işte. niye utandiysam.Nasıl gördün canım seninmiydi bebek baskalarinin bebegimiydi
Evet benimdi bebekPeki gordugun erkek seninmiydi canım yoksa başkalarının erkek çocukları falanmiydi
Ben hep başkasının kızını goruyorum acaba benim mi ?Evet benimdi bebek
Bunu bilemeyiz ki bizBen hep başkasının kızını goruyorum acaba benim mi ?
Evet ye tatlıyı doğur atliyi benim rüyalarda gerçek oldu sanirimHadi yaa at neguzel ruyaymis canım ruyadatatli yiyenlerin genelde erkek diye duyuyoruz gercekten
9 haftalık canim erkek çok istiyorum birtane kızım var çünkü ama kizimdaki hamileliğimde aynı geçiyor bu da kız galibaBunu bilemeyiz ki bizkaç haftaliksınız? Benim için herkes oğlun olacak dedi inanilmaz kıllandım ve sivilcelendim. Ama şunu okumuştum bacaklar ve kalça kalınlaşıyor yazmışlardı kiz bebekte kesinlikle bariz bir şekilde bacaklarım ve kalçam kalınlaştı benimde.
Ne olur hayırlısı deyin. Evladın cinsiyeti olmaz hayırlısı, hayırsızı olur. Tabi kızınız olduğu için erkek annesi olmayı istemeniz çok normal sizi anlıyorum. Sağlıkla gelsin kuzunuz önemlisi bu.9 haftalık canim erkek çok istiyorum birtane kızım var çünkü ama kizimdaki hamileliğimde aynı geçiyor bu da kız galiba
İşte insan istiyor her ikisinden deNe olur hayırlısı deyin. Evladın cinsiyeti olmaz hayırlısı, hayırsızı olur. Tabi kızınız olduğu için erkek annesi olmayı istemeniz çok normal sizi anlıyorum. Sağlıkla gelsin kuzunuz önemlisi bu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?