cinsiyet seçimi

Olabilir ama ben boyle seylere mudahale edilmesinin yanlis oldugunu dusunuyorum herkes muhakkak kizim olsun oglum olsun der ama bizim icin hangisi hayirli onu bilemeyiz rabbim erkek yada kiz evlat vermiyorsa bunda bir hayir vardir diyorum yanlis anlamayin ama belki erkek evlat sizin icin hayirli degil zorlamanin onun icin ugrasmanin ben gunah oldugunu düşünüyorum ozur dilerim hakkinizda hayirlisi olsun rabbim tez zamanda saglikli evlatlar nasip etsin

haklısınız teşekkürler yazdıklarınız için :KK70: :KK70:
Amin hepimize hayırlısını versin tabi ki

hem 10 günlük cinsel perhizde o kadar çok sperm oluyor ki hareket edemiyorlar

aslında ben de öyle düşündüm ama 1 hafta bekleyip yapan da oldu ve sonuç istediği gibi olmuştu
yani bunun yöntemini herkes söylemez ama gerçekten bilenler ve yapanlar var

valla şans işi 10 gün perhiz de yapsan x kromozomlu bir sperm gelir bebeğin kız olur, ben her gün ilişkiden yanayım. sperm sayısı az olsun o azlığa rağmen en güçlü sperm yumurtayı döllesin.

Bunun daha basit bir yolu var birazda pahalı cinsiyet belirleme türkiyede yasak ancak kıbrısta serbest. bir kızım var birde oğlu olsun istiyoru en kısa zamanda paraya denkleştirince yaptıracağım. sürekli deneyerek erkek çocugu bulmak istemiyorum rabbim biliyor içimi olmazsa öylede olmaz Böylede olmaz.Bir Merkezle görüştüm 18.000 TLyi buluyor maliyeti.

Bir forumda okumuştum kadinin 3 kizi varmis dunya kadar parayi toplayip kibrisa gitmis cinsiyet tayini icin 3 daha kizi olmus tovbe Allahim diye yazmisti erkek olsaydi hoplar ziplardi benim dusuncem kadere karismamaktan yana herkesin kendi fikri saygi duyarim

Allah erkek veya kız evlat vermediyse vardır bir hayır deniyor ama her doğan evlatta hayırlı değil ki. bunlarda mı cinsiyet seçimi yaptı?? hayır değil ama duymuyor muyuz anne babasını öldüren kız ve ya erkek evlatlar, ailesine şiddet uygulayanlar. bunları da Allah verdi değil mi??
ya da şöyle desek daha doğru "bizim için bu daha hayırlıymış " diye işin içinden sıyrılıyoruz. kendimizi avutuyoruz.

X