Cinsiyet Tahmin edebilir misiniz acaba?

Evet canım karından 🥰 o ultrason a Göre kız olması lazımdı değil mii? Oğlum hangi hafta neredeyse bu ikinci bebiş de hep tam tersi yerinde belki kızdır diye umuyorum 🥲🥲😂herkes kesin oğlun olur diyor bana sürekli ama bakalım hayırlısı 😂
Nerden biliyorlar da kesin diyorlar🤦🏼‍♀️ Allah gönlüne göre versin diyip sussalar daha hayırlı olurdu😂😂😂

😂 aynen teoriye göre kız olmalıydı. Benimde bir oğlum var , ben de kız olmasını istiyorum ama ultrason resmindeki yerleri ikisininde aynı 😅 ama bak teori doğru değilmiş zaten, hala bir umut var demekki. Beklemek çok zor ya🤦🏼‍♀️
Off evett😂😂 sana da herkes sürekli kesin erkek diyor mu😂

Off evett😂😂 sana da herkes sürekli kesin erkek diyor mu😂
Bana demeye çekiniyorlar 😂 çünkü kız istediğimi biliyorlar. Herkes inşallah kız olur diyip duruyor😅😅 bakalım… öğrenmeye daha çok var😟

Aynenn😂😂 işte ne bilim bende erkek annesi tipi mi var yoksa bir şeyi çok istersen olmaz diye mi öyle diyolar bilmiyorum 😂
Sanırım çok istediğimiz için olmaz diye düşünülüyor😂 ama Allah büyük🤲🏻 hayırlısıyla dualarımızı kabul eder🤍 yok illa erkek çocuk olursada başımın üstüne tabiki. Üzülecek değilim asla🤲🏻 her şeyden önce sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah🤍

Bana demeye çekiniyorlar 😂 çünkü kız istediğimi biliyorlar. Herkes inşallah kız olur diyip duruyor😅😅 bakalım… öğrenmeye daha çok var😟
İnşallah kız olur demeleri bile üzüyor beni yaa galiba ben bile kendimde umut görmüyorum 😂kac haftaliksin bu arada

Sanırım çok istediğimiz için olmaz diye düşünülüyor😂 ama Allah büyük🤲🏻 hayırlısıyla dualarımızı kabul eder🤍 yok illa erkek çocuk olursada başımın üstüne tabiki. Üzülecek değilim asla🤲🏻 her şeyden önce sağlıklı bebeklerimiz olsun inşallah🤍
Ayneen en büyük duam sağlıklı hayırlı kaderi güzel anneli babalı büyüyecek bir evlat. Ama kız istememin de sebebi annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem, halam hiçbiri yok kendimi hep eksik hissediyorum ayni kandan candan bir kadın yok hayatımda diye. Kayınvalidem olur bı anne olur dedim o konuda da şanslı olamadım sevmiyorum kendisini. O yüzden çok istiyorum 🙏

İnşallah kız olur demeleri bile üzüyor beni yaa galiba ben bile kendimde umut görmüyorum 😂kac haftaliksin bu arada
Öyle umutsuz olma canım ya🥺 niye olmasın ki bir kız bebeğimiz. Sen olumlu düşün. İnşallah kız olur🤲🏻 ben şuan 7+2 yim. Sen kaç oldun?

Ayneen en büyük duam sağlıklı hayırlı kaderi güzel anneli babalı büyüyecek bir evlat. Ama kız istememin de sebebi annem vefat etti,kız kardeşim, teyzem, halam hiçbiri yok kendimi hep eksik hissediyorum ayni kandan candan bir kadın yok hayatımda diye. Kayınvalidem olur bı anne olur dedim o konuda da şanslı olamadım sevmiyorum kendisini. O yüzden çok istiyorum 🙏
Benim eşimin de kız kardeşi yok… en çok o istiyor kız bebek.. Ay Allahım nasip etsin bu mutluluğu sana da bana da🤩 benim de halalarım yok mesela… babaannemde hep erkek doğurmuş 😂 kayınvalidem de öyle😅
Başın sağolsun bu arada… mekanı cennet olsun😞

Benim eşimin de kız kardeşi yok… en çok o istiyor kız bebek.. Ay Allahım nasip etsin bu mutluluğu sana da bana da🤩 benim de halalarım yok mesela… babaannemde hep erkek doğurmuş 😂 kayınvalidem de öyle😅
Başın sağolsun bu arada… mekanı cennet olsun😞
Amin canım sağol. Evet benim de eşimin kız kardeşi yok kayınvalidem ve kayınpederim çok istiyor kız😂

Kızlar merhaba. 6+1 günlük. Hep solumda hissediyorum. Arada sol kasigima ağrı giriyor. Pıt pıt atıyor yoruldugumda. Tahminlerinizi bekliyorum.

Eklentiler

• IMG-20230503-WA0000.webp
    IMG-20230503-WA0000.webp
    6,4 KB · Görüntüleme: 27
Back
X