Cinsiyet tahmin eder misiniz anlayanalrr

rumeysasrcn26

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2025
147
42
13
21
Cinsiyeti tahmin eder misiniz

Eklentiler

• 1000039824.webp
    1000039824.webp
    60,1 KB · Görüntüleme: 44
15. Haftada genelde belli oluyor doktorunuz kız dediyse büyük ihtimalle kızdır erkek olunca net belli oluyor tabi yanılanlar var bacak arasını göremediklerinde değişebiliyor muş
Afp de düşük dedi tekrar ikili tarama test için kan aldılar acaba sıkınti olurmu dusuklugunde biliyor musunuz

Ramzi teorisi diye bir şey var bazıları ondan tahmin yapıyor ben tam bilmiyorum ama internetten de bir bakın birde kız bebekler sol erkek bebekler genelde sağ tarafa yerleşiyormuş bazılarında değişkenlik gösteriyor tabi sizde herhangi bir his varmı batma gibi birde anne ne hissediyorsa o çıkıyor

Ramzi teorisi diye bir şey var bazıları ondan tahmin yapıyor ben tam bilmiyorum ama internetten de bir bakın birde kız bebekler sol erkek bebekler genelde sağ tarafa yerleşiyormuş bazılarında değişkenlik gösteriyor tabi sizde herhangi bir his varmı batma gibi birde anne ne hissediyorsa o çıkıyor
O teoriyi biliyorum, 2 kişi erkek bir kişi kız dedi bakalım hayırlısı 😇

Ben de ilk erkek hissediyordum bu ara bulantım çoğaldı kız hissediyorum bilmiyorum 🤭😁

8+3 karından ultrasonla çekildi cinsiyet tahmini yapabilecek var mı

Eklentiler

• IMG_20250613_141859.webp
    IMG_20250613_141859.webp
    18,6 KB · Görüntüleme: 7
Back
X