- 14 Şubat 2025
- 147
- 42
- 13
- 21
- Konu Sahibi rumeysasrcn26
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kaç haftalıkCinsiyeti tahmin eder misiniz
15 haftalıkKaç haftalık
Ultroson resminden bişey anlayamadım ben malesef doktorunuz bir tahminde bulundu mu15 haftalık
Doktor tahmini kiz dedi ama birdaha bakarız dedi kesin birşey demedi odaUltroson resminden bişey anlayamadım ben malesef doktorunuz bir tahminde bulundu mu
Bazlarinda sonradan erkeğe dönüyormuş alışverişte yapmaya başlamayım dedim öyle olursaUltroson resminden bişey anlayamadım ben malesef doktorunuz bir tahminde bulundu mu
Benim şu an elimde 6 haftalık ultrason görüntüsü var görüntüyü atsam yorum yapar mısınız acabaKaç haftalık
15. Haftada genelde belli oluyor doktorunuz kız dediyse büyük ihtimalle kızdır erkek olunca net belli oluyor tabi yanılanlar var bacak arasını göremediklerinde değişebiliyor muşDoktor tahmini kiz dedi ama birdaha bakarız dedi kesin birşey demedi oda
Afp de düşük dedi tekrar ikili tarama test için kan aldılar acaba sıkınti olurmu dusuklugunde biliyor musunuz15. Haftada genelde belli oluyor doktorunuz kız dediyse büyük ihtimalle kızdır erkek olunca net belli oluyor tabi yanılanlar var bacak arasını göremediklerinde değişebiliyor muş
Ramzi teorisi diye bir şey var bazıları ondan tahmin yapıyor ben tam bilmiyorum ama internetten de bir bakın birde kız bebekler sol erkek bebekler genelde sağ tarafa yerleşiyormuş bazılarında değişkenlik gösteriyor tabi sizde herhangi bir his varmı batma gibi birde anne ne hissediyorsa o çıkıyorGörüntü bu
O teoriyi biliyorum, 2 kişi erkek bir kişi kız dedi bakalım hayırlısıRamzi teorisi diye bir şey var bazıları ondan tahmin yapıyor ben tam bilmiyorum ama internetten de bir bakın birde kız bebekler sol erkek bebekler genelde sağ tarafa yerleşiyormuş bazılarında değişkenlik gösteriyor tabi sizde herhangi bir his varmı batma gibi birde anne ne hissediyorsa o çıkıyor
Ben de ilk erkek hissediyordum bu ara bulantım çoğaldı kız hissediyorum bilmiyorumRamzi teorisi diye bir şey var bazıları ondan tahmin yapıyor ben tam bilmiyorum ama internetten de bir bakın birde kız bebekler sol erkek bebekler genelde sağ tarafa yerleşiyormuş bazılarında değişkenlik gösteriyor tabi sizde herhangi bir his varmı batma gibi birde anne ne hissediyorsa o çıkıyor
Tam bilmiyorum ama bu testte de çıkarsa fetal dna yaptırmanız daha iyi olacaktır 2 li tarama testleri kesin sonuç vermiyor sadece olasılık gösteriyorAfp de düşük dedi tekrar ikili tarama test için kan aldılar acaba sıkınti olurmu dusuklugunde biliyor musunuz
Teşekkür ederimTam bilmiyorum ama bu testte de çıkarsa fetal dna yaptırmanız daha iyi olacaktır 2 li tarama testleri kesin sonuç vermiyor sadece olasılık gösteriyor
En çok ne hissediyorsanız odur bence allah gönlünüze göre versin inşallahBen de ilk erkek hissediyordum bu ara bulantım çoğaldı kız hissediyorum bilmiyorum![]()
İnşallah hayırlısıEn çok ne hissediyorsanız odur bence allah gönlünüze göre versin inşallah