6+5 karındanRamzide karından sağda olursa kız solda olursa erkek ama sizinki baya büyümüşte 6-7 haftadaki kese çok önemli birde bebeğin olduğu konumdan çok plesantanin yeri önemli
Erkek gibi6+5 karından
Teşekkür ederimErkek gibi
Teori falan bilmemde bu bildigin kızKızlar küçük biliyorum keseye göre veya ramzi teorisine göre tahminde bulunabilecek var mı merakımı maruz görün
KizBanada tahmin edermisiniz lütfen sizce nedir cinsiyeti 12+4
Ayyyy hadi inşallahTeori falan bilmemde bu bildigin kız
Bizede tahminde bulunurmusun
KızBanada tahmin yapar misiniz karindan 8+3
Eki Görüntüle 3130446
Nereen anladiniz teşekkür ederim bu arada
Erkek gibi ama 8 haftalık fotoğrafı varsa net diyebilirim sonucuBizede tahminde bulunurmusun
KızBanada tahmin yapar misiniz karindan 8+3
Eki Görüntüle 3130446
Gönderdim bakarmisinizErkek gibi ama 8 haftalık fotoğrafı varsa net diyebilirim sonucu
Fotoğraf gönderdim ama bakmadinizErkek gibi ama 8 haftalık fotoğrafı varsa net diyebilirim sonucu
Kese top gibiyse kız,sekli uzun fasulye gibiyse erkek.buna göre erkek gorunuyorBizede tahminde bulunurmusun
Fotoğraf gönderdim ama bakmadiniz
Burada da kıza benzettim o yüzden yorum yapamadim . Erkek istiyorum yazmışsınız ya . Bişey diyemedim kusura bakmayınAy insalah iki kizim var gönül ister buda erkek olsun teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim hayırlısı olsunBurada da kıza benzettim o yüzden yorum yapamadim . Erkek istiyorum yazmışsınız ya . Bişey diyemedim kusura bakmayın
Teşekkür ederimKese top gibiyse kız,sekli uzun fasulye gibiyse erkek.buna göre erkek gorunuyor
Bunada yorum yaparmisiniz ablamın belli cinsiyeti 9 haftalikBurada da kıza benzettim o yüzden yorum yapamadim . Erkek istiyorum yazmışsınız ya . Bişey diyemedim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?