Ya gittim aslında da yokBen senin yerinde olsam dayanamaz başka doktora giderim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ya gittim aslında da yokBen senin yerinde olsam dayanamaz başka doktora giderim![]()
Pozisyondan dolayı mı göremiyor bu doktor merak ettimYa gittim aslında da yok2 hafta sonra tekrar randevum var bakalım o zaman görünür belki en olmadı 21. Hafta da detaylıya gideceğim orada öğrenirim diye umut ediyorum
kız erkek fark etmez zaten ilk çocuğum ikisi de yok o yüzden rahatım da tabi insna merak ediyor neyi olacak diye
Doktor cinsiyeti doğum da söyleyecek herhalde 17 nedirr kızzzzz
Ben 12. Haftada şak diye erkek olduğunu öğrendim beybi![]()
Şimdi bizim süreç çook karışık olduPozisyondan dolayı mı göremiyor bu doktor merak ettim![]()
Ahahaha benim ikizleri da şak diye söyledi 12. Haftada![]()
Şimdi bizim süreç çook karışık oldubenim kanamalı felan riskli sürçeler yaşandı bu süreçte biraz fazla doktor gezdim asdfh 11. Hafta da bir doktor kız olabilir dedi 13/14 hafta da başka doktor erkek olabilir dedi. En son artık devam edeceğim doktor 16. Haftada göremedi
zaten iki ihtimal var kız veya erkek hangisi oldu bilemiyoruz
![]()
Haha inşallah.Doğumda öğrenirsiniz demez inşallah![]()
Şimdi bizim süreç çook karışık oldubenim kanamalı felan riskli sürçeler yaşandı bu süreçte biraz fazla doktor gezdim asdfh 11. Hafta da bir doktor kız olabilir dedi 13/14 hafta da başka doktor erkek olabilir dedi. En son artık devam edeceğim doktor 16. Haftada göremedi
zaten iki ihtimal var kız veya erkek hangisi oldu bilemiyoruz
![]()
Püh şimdi işin yoksa doğumu bekle8. Haftada soracaktın işte yanlış yapmışsın8. Hafta kritik. Cinsiyet belirleme de en önemli dönüm noktası
![]()
Püh şimdi işin yoksa doğumu bekle![]()
O iş sende konuştuk bunuuikinciye hamile kalınca tecrübe oldu işte.
Bende biliyorum erken olduğunuAbla ne bu aceleniz yaa, 8 haftada tahmin olsa doktor söyler zatençocuk rahme daha yeni düşmüş nerdeyse
![]()